Azt írta az örmény külügyminiszternek, hogy a diplomáciai kapcsolatok felfüggesztése olyan súlyos következményekkel járhat, amelyek nem szolgálják majd Örményország érdekeit. Erre szokás azt mondani, hogy "pofája, az van", nem igaz?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: A politika az amit sose látunk és mindig előbb az ellenkezőjéről szerzünk tudomást.
Dr. Felipe
Há má most mán hadat kell hogy üzenjünk ezeknek a zörmény bugrisoknak, mert hogy merészelik kritizálni a Fényességes felcsuti Mindenható, minden magyarok cárjának, népek nagy leigázójának döntéseit.
Gyorsfutár azonnal induljon lóhalálában Jerevánba a hadüzenettel. Hende vitéz mozgósítás, mozgósítás.
moiszikf
Ez is csak egy klasszikus műbalhé,olyan,mint a Nyírő újratemetése. Lehet keménykednie mindhárom kormánynak és ezzel jól lehet lakatni a saját szavazótábort. Egy ilyen szitu inkább "szövetség",mint konfliktus,politikailag minden kormány jól jár.
marlin
@Csizmás Kond: Ha nem megy, nem kell erőltetni, újat mondani nem tudsz, igazat mondani meg nem akarsz, ezért aztán tudomásul kell (lehet) venni, hogy te minősíted saját magad!!
sport50
kell ez még nekünk??szerintem nem ő találta ki.olyan "orbános" .majd még nekünk áll feljebb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.