Miskolcon még sikerülhet, ami sok helyütt nem: a fideszes városvezetés talán még hajlandó figyelembe venni, mit akar a szülők, a tanárok és a diákok többsége. A Földes Ferenc Gimnázium élére szocialista politikusok szerint a kormánypárti képviselőknek kötelességük a mindenki által preferált jelöltet kinevezni. Nem születhet politikai döntés - hangsúlyozzák.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Mit mondott Rákosi?- Aki nincs velünk az ellenünk van.
Mit mondott Kádár? - Aki nincs ellenünk, az velünk van.
Mit mondott Grósz? - Aki ellenünk van, az is velünk van.
Mit mond Orbán a ciklus felénél? - Aki még mindig velünk van, az nincs magánál!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@overdose: szegény...hogy rühellheti a fiacskáját. ( Pedig ez a Navra teljesen normális volt, míg nem került be az agymosodába)
Szerintem ő lesz az egyik, aki jó pár év múlva nagyon fogja szégyelni magát.
adrenalink
@overdose: Nem tudtam. Na és? Én sem azonosulok Jóapám politikai nézetével, de kulturált emberek helyén tudják kezelni a "problémát"...
kkalman
Kim Lane Scheppele ezt is szóvá tette, hogy minden vezetői pozícióba pártkatonák kerülnek, és nincs olyan vezető, aki ért is ahhoz, amit csinál.
Ezzel saját maguk alatt vágják a fát...
...csak nagyon lassan!
overdose
@soljanka: ezekben az emberekben nincs szégyenérzet, mert a törpe úgy beléjük neveli csak arra leszek kiváncsi hogy bukta után mi lesz?
coyote3
Két év fizess-es uralom után ez miért is meglepő? Eddig nem ez volt az alap?
overdose
Mi meg azt mondjuk takarodjon a fityesz mert nem a nép érdekeit nézi, a politikája ellentétes az igéreteivel szemben,hogy mondta Orbán ?el lehet zavarni mire várunk emberek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.