Az MSZP az alaptörvény elfogadásához hasonlóan várhatóan a választójogi törvény kormányoldal által tervezett módosításában sem vesz részt az Országgyűlésben. A szocialisták ezzel gyakorlatilag eleget tesznek Gyurcsány Ferenc szombati felszólításának.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
@nmaria: 21:40-re
Ez már egy Matócsi szintű okfejtés volt!:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nmaria
@Horizont: Te vagy az, az uniós pályázati pénzekért nagy árat fizet az ország, de mindegy, te jobban tudod.
Darthon1
@nmaria: nem akartam beleszólni a magas szintű okfejtésekbe, de ez egy kicsit mellbe vágott most amit írtál. Tételezzük fel, hogy neked van igazad és a EU tagságunk a nyugat érdekét képviseli! Rendben, zárjuk le a határokat és állítsuk vissza a cukorgyárainkat, a Ganz, Csepel Műveket és az összes könnyűipari üzemet ami itt volt. Vessünk ki vámokat a bejövő árukra, hogy a hazai iparversenyhelyzetben maradhasson! Ebben az esetben lesz munkahely mindenkinek és dolgozhat a hiper infláció bájos környezetében, ahol nem lehet tudni mennyit ér a fizetésed délutánra, tehát legjobb jegyben és pénzhelyettesítő eszközben gondolkodni! Visszatérhetünk a kvótáknak arra a rendszerére amikor például az apósom egy munkaversenyen nyert szobabútort a bányában. Van ebben ráció is azért hiszen a saját népünk ellátását meg lehet teremteni és nem kell mindenkinek autó, meg önálló lakás. Az elosztást is meg lehet szervezni, nem igények, hanem szükségletek szerint.
Rendben tegyük, de akkor ne szaladjunk az Uniós támogatásokért nyüszítve! Ne akarjunk energia ellátási biztonsági programokban részt venni! Ne legyünk NATO tagok sem. Gyártsunk saját magunknak modern csúzlikat, saját védelmünkre! El kell dönteni, hogy részt veszünk-e ebben a társas játékban! Ha nem, akkor fel kell állni. Az nem megy , hogy nappal eszünk az asztalról, utána meg este odaszarunk. Ahogy ezt hőn szeretett Vezéred rendszeresen teszi.
Darthon1
Ha viszont ebben a rendszerben képzeljük el a jövőt, akkor a társasjáték szabályait be kell tartani! Nem lehet visszamenőleges törvényeket hozni. A nekünk nem tetszőt egyoldalúan felül írni. A szabályokat akkor is be kell tartani, ha az éppen nekünk kellemetlen. Gyerek korunkból mindannyian emlékszünk a toporzékoló hülye gyerekre aki , ha nem ő nyert a játékban, rohant a mamához panaszkodni. Gonoszkodó utálatos kis zsarnokok voltak. Pont, mint a Vezéred.
gabrella
Németeknél nincs autópálya használati díj.
Nálunk meg igen magas az tuti.
De Mo. -nak a Nato szükséges, az biztos,hogy egy ilyen kicsi országnak kell "nagy testvér"!
Mobil123
@Horizont: és még talán tegyük hozzá, hogy a kis hazánkban aki nem talál munkát, az EU-ban esetleg talál.(és sokan vannak, és lesznek).
kukac50
@Dr. Felipe: Most a többi kis pártnak és a DK-nak a Nép érdekében összefogva kellene tevékenykedni. Ha valóban fontos Nekik az emberek életminősége érdeke akkor közös erővel közös akarattal tehetnének értünk,változást hozhatnának.
Megbeszélés közös akarat,hogy ne olyanok akarjanak választási regisztrációra bírni aki eladósította Hódmezővásárhelyt,most az ország eladósításán,a saját fizetésük juttatásuk emelésén dolgozik.
Elég ha a parlamentbe vannak a kis pártok,jó pénzért, vagy tenni is akarnak valamit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.