Az E. On-nak sikerült csökkentenie a földgáz importárát, az adók, a forint gyengülése és az infrastruktúra megnövekedett költsége miatt a fogyasztói ár mégis növekedett.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
Csökkent a gáz importára... meg a fűtőértéke...
sza
Na ná hogy növekedett minél kevesebbért veszik annál többet tudnak leszedni a vevőtől. Mármint sápot. Mert ugye a kormány odafigyel!!!
rokker33
@yazo64: Jól írod egyre sz*rabb a gáz még 95 ben mikor bekötöttük meg megvettük a gázcirkót a 120 nm házat simán befűtötte fillérekért most ez ennek a fordítottja mert szétlehet fagynia házba és drága a gáz.Én most is begyújtottam a kandallómba és jó meleg van a szobámban hiába a fának ha felmegy az ára akkor se lesz rosszabb a minősége ezt a gázról már nem lehet elmondani!!
yazo64
@rokker33: Távfűtéses lakásban nagyon cudar az élet télen... még egy jó forró fürdőt sem lehet venni, max. ha vizet forralok... kézmeleg víz csordogál a csapból...
A vasárnapi ebédfőzésről nem is szólva... ha megy a sütő, fent megáll az élet a gázlángon:\
yazo64
@zabhegyező: Öreg vagyok már a költözéshez...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.