Az egykori köztársasági elnök a hot! magazin riporterének bevallotta: megosztotta az embereket, ezért mondott le, nem a plágiumbotrány miatt.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hát persze hogy nem azért mondtál le pali...azért mondtál le mert a viktorod aztmondta...:D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dulcinea
Jaj Plagipali ne má! Akkor előre megfontolt kalandvágyból tetted mi?:))
leszúrt rittberger
ha azért mondott le, mert megosztotta az embereket, akkor eleve nem is jelölteti magát. már sokkal korábban gúny tárgya lett, a plágiumbotrány csak a beteljesedése, igazolása a régóta penészedő jellemének.
nyanya001
HOT magazin... bulvár és celeb hírek... komoly lapnak nyilatkozott !
www.radiototal.hu/search/hot-magazin
Dr plágium
Plagi bá, neked aztán vastag bőr van a pofádon!
Hellcat
Hát persze hogy nem azért mondtál le pali...azért mondtál le mert a viktorod aztmondta...:D
overdose
Mindenki tudja miért nem kell mosakodni.
darwin
@Hellcat: Bizony azért! A Viktor meg azért mondta,hogy még egy csókosnak biztosítson sírig tartó apanázst. Ha csak egy hónapig köztársasági elnök,akkor is annyi jár,mintha 10 évig ülne a székben. :(
sport50
nem??neki az semmi volt??szegény,bérelt lakásban él hát miért nem az egyikben a sok közül?nem azt ígérte,hogy elkezd iskolába járni,hanem megírja a doktoriját nyáron!!!minek nyilatkozik hadd felejtsük már el,hogy volt egy ember aki az összes pártot kiszolgálta jó pénzért!!!
torgyan
Ááááááááááááááá! Őőőőőőőőőőőőőőőőőőő?!
kerék
Csak azért mondtál le, mert így semmit nem kell csinálnod és ugyanannyi pénzt kapsz érte...na meg azért mert elcseszett analfabéta hülye vagy aki csak hazudni tud.
dr. prédikátor
Undorító gerinctelen féreg vagy skiccpali!!!
rézfánfütyülős
A nemzet szégyene ez a jelentő spicli aki miatt emberek lettek taccsvonalra téve Kádár idejében!
manocska1
ha így gondolja el sem kellett volna vállalni
vukkocska
Olvastátok? Nem a plágium miatt mondott le. Ez az első alkalom, hogy elismeri, lopott. Még nagyobb szégyen, ha nem ez miatt mondott le.
silber13
@vukkocska: Nem bizony Mr. Plajbász! Valóban megosztottad a népet, hiszen helyesírásodat megismerve 50% x-el, a másik 50% ksz-el írja a tyúkszart.
Fater59
Na ez is már annyira hülye , hogy saját magát áltatja !
Legnagyobb baj , hogy el is hiszi amit mond.
Ideje lenne szép nagy házat építeni az egész bagázsnak , és kötelezővé tenni a hátul gombolós kabátkát !!!:::))
verőce21
Pali_bátyám ha nem vállaltad volna el a KE posztot, ma is megbecsülésben élhetnél, mint a nemzet kiérdemesült sportolója. Ott a páston azért nem a politika döntött. (Szükséged volt rá, őszintén?)
Mobil123
@nyanya001: Hát csak azért ennek a magazinnak, mert más nem kérdezte meg.:-)))
Bár jobb lett volna a hallgat, és elücsörög a kandalló mellet, és magában nosztalgiázik. Jó lenne ha felvilágosítaná a barátim köre, hogy a plagizálás osztotta meg " hőn szeretett népét".
paszulyka
Sejtette hogy nem lesz elnök sokáig , mert előtte nemsokkal írta alá azt hogy azok a köztársasági elnökök is életük végéig kapják a juttatásokat akik nem töltötték ki az idejüket.
ideals2012
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide tartozik a dolog, de kérlek, segítsetek! A barátnőm teljesen ingyen odaadná a kétrészes szép fehér, jó állapotban levő (alsó-felső szekrény) konyhaszekrényét valakinek, csak el kellene vinni, a Bp. II. kerületből! A mellette lévő szomszéd nénije pedig a 6 fiókos fagyasztóját, ami azt mondja, működik, csak az ajtaját kell beállítani. A szomszéd néninél még van egy automata mosógép is, ha másnak nem, hát alkatrésznek. Segítsetek megszabadulni ezektől, kérlek Titeket! A segélyszervezeteknek nem kell. A Nők Lapja meg a Családi lap szerk. már nem foglalkozik segítéssel (minek is?), a Vöröskereszt dettó.. - Szóval, lécci segítsetek! (A kerületi lomtalanításkor nem merték beengedni a lomokra vadászókat a házba... )
verőce21
@ideals2012: Kéréseddel fordulj a "Szívesség közösséghez" !

szivesseg.net/
marlin
Érdekel még valakit ez a paprikajancsi??
sonderkommando
Ha a hülyeségtől biciklizni lehetne, akkor Pálgium koma kontrázva hasítana fel a Mount Everestre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.