Putyinistának minősítette Orbán Viktort Gyurcsány Ferenc. Az ellenzéki politikus szerint a kormányfő Kádár Jánoshoz hasonlóan olyan megállapodást kötött a néppel, amelynek értelmében a szabadságért jólétet ígér. Mint mondta, a miniszterelnök az állami teljhatalom mindenek felettiségében hisz, míg a másik oldalon a társadalom aláveti magát a felsőbbségnek. A Die Presse –nek adott nyilatkozatában a volt kormányfő teljesen elhibázottnak minősítette az ország gazdasági irányvonalát, és szerinte már csak az a kérdés, hogy Orbán Viktor tényleg neki viszi-e a falnak a járművet. Gyurcsány Ferenc megismételte, hogy ellenzéki összefogás nélkül nem sikerül leváltani a jelenlegi hatalmat 2014-ben. A politikus most 40 %-ra becsüli annak az esélyét, hogy létrejön az Orbán Viktor ellenes szövetség, mivel szerinte egyelőre túl nagyok az ellentétek.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
Te szerencsétlen elmebeteg, ha nem emlékeznél rá, te már bevallottad anno "pöcsödön", hogy nem csináltatok semmit, nem is kormányoztatok normálisan.
Majd végül csődbe vittétek az országot, akkor honnan tudod te, hogy mi is a "kormányzás"?!
lbs
Kíváncsi vagyok, mikor jelenti ki: "Én vagyok Napóleon!"...
Thomas Mann ha ismerte volna, róla mintázta volna Cipollát a "Varázshegy" című művében...
Pálinkafőző Rézüst
@lbs: valamit megint kavarsz..:)) Ezt most rosszul írták, küldték neked, rúgasd ki az agitpropost!
Segítek: www.literatura.hu/irok/xxszazad/euproza/mann.htm
Ne hagyd magad átverni!!!
Pálinkafőző Rézüst
@lbs: amúgy meg tényleg hülye a Fletó, nem kell Putyinozni, amikor itt volt a Rákosi, aki a mai napig a vajda példaképe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.