A Munkástanácsok 115 ezer forint minimálbérre és 120 ezer forint szakmunkás bérminimumra tett javaslatot 2013-ra a Kormány Állandó Konzultációs Fórumán - írja a Magyar Nemzet pénteki száma. A béremeléssel...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Nos akkor aki akkor aki tanult30-40 éve dolgozik , 5 ezer bruttóval kap többet, mint aki nem? Vagy vegyük ahol 10 éve nem volt béremelés! 108 ezer bruttóval, szakmával, 3 ezerrel kap többet mint egy segédmunkás, vagy egy egy pályakezdő?
overdose
a nyugdijakat is 115-re kell emelni! és a 4-500-ezrestől elvenni
rokker33
Húzzák Orbán a f*szára a 93.000 forintos minimálbért !!!
Hiába emelik a minimálbért ha vele együtt az adó meg a sok isten f@sz@ is emelkedik az élelmiszer a gáz víz villany üzemanyag meg minden!Mikor 78.000 volt a minimálbér akkor 67 ezret kaptam ki műszak pótlékkal most 93.000 Ft és 71.000 ret kapok ki ugyan úgy pótlékkal!!!Akkor k*rva sokat ért az emelés!!!Majd lesz 115 és abból kikapunk 75-80 ezret oszt jónapot meglehet dögölni mert arra elég másra nem!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.