A miniszterelnök szerint Magyarországnak esélye van arra, hogy a következő két évben továbbra is egyszerre folytassa az államadósság-csökkentés és a versenyképesség-növelés politikáját úgy, hogy közben megőrizze a politikai stabilitást is.

Orbán Viktor erről hétfőn a Parlamentben, a Magyar Diaszpóra Tanács II. ülésén beszélt, hangsúlyozva, hogy Magyarországnak valójában két ellenfele van, amelyet le kell győznie, ez pedig az önsajnálat és ennek "unokatestvére", a lebeszélés kultúrája. A kormányfő rámutatott ugyanakkor arra, hogy álláspontja szerint ha Magyarország nem hibázik, jövőre együtt tud növekedni a német gazdasággal.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Az egyik ellenfele te vagy és a bandád!!! A másik pedig a kuszaszemű törpepatkány!!!

C I G U S F E C A L I C U S!!! T A K A R O D J a bandáddal együtt!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
@Proli: semmi sem kizárható ebben a tolongásban...
manocska1
@kukac50: Megmondta a nincstelenekkel nem tud mit kezdeni,mintha az elmúlt 20 évben Ő nem is volt a politikába neki is köszönhető ez a sok nincstelen., de most már be is vallja nem tud rájuk már mint a nincstelenekre építeni,akkor azok nincsenek is vagy hogyan van ,ez.??? És úgy gondolja ,hogy erre kapott felhatalmazást 2010-be,???!!!
Hellcat
@Proli: Lehet a gyuresz benne van abban a részben akkor hogy "Orbán Viktor bandája, haverjai, csókosok, oligarchia és igy tovább" :)
kukac50
@manocska1: A pénzt ne médiára saját maguk reklámozására költsék,hanem munkahelyeket beruházásokat hozzanak létre.
Akkor a nincstelenek is dolgozhatnak,normálisan tudnának élni.
Akik nincstelenek azok nem lopták össze magukat,lehetnek becsületes emberek.
Sok Magyar szegény van a környezetemben, dolgoznának ha lenne hol.
Van akinek 95 ezer forint a deviza hitele a házán a férj lebetegedett 28 ezer forintot kap rokkantságit,a feleségnek megszűnt a munkahelye közmunkán a hét minden napján a helyi kórházban takarít 36 ezer forintért,van 3 gyerekük akiknek ruha enni való kell, meg a könyvek az iskolába. Család barát kormány? Szar az egész!
manocska1
@kukac50: Nagyon ,nagyon egyetértek veled és szerintem még sokan mások is ,azt a pénzt amit ide oda elherdálnak /utca átnevezések, repülőtér átnevezése, szobrok tologatása, reklámok / most ebben az időszakban sokkal de sokkal értelmesebb dolgokra is el lehetne,sőt kellene költeni. Pont tegnap hallottam ,hogy már élelmiszert lopnak az emberek mert dolgoznának,de nincs hol . Hát valahogy ez az együttműködés kormánya olyan messze van a valóságtól mint Makó , Jeruzsálemhez. /egymillió munkahely??? munkahely védelmi program / meg ehhez hasonló ,ezekből nem lehet megélni, nekik nincsenek napi megélhetési gondjaik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.