Körülbelül ennyi beteget érint a miniszter múlt héten bejelentett csomagja. Ismét az egészségügy teljes csődje fenyeget

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Matolcsy nem jár körzeti orvoshoz, nem egy kis faluban él, ezért nem is érzi a probléma súlyát. Neki a társadalom tagjai az adótermelők, a kiadások tekintetében pedig a szükséges rossz.
Dr plágium
Magyarul leáll az egészségügyi ellátás, ellátatlanul sok beteg ember kritikus helyzetbe kerül, sokan meghalnak. Na de ez a cél, a beteg embert forduljon fel, így akarnak spórolni. Remélem egyszer ez a vadbarom is megtapasztalja milyen is az amikor beteg és nincs orvos aki ellássa, vagy ápoló aki egy pohár vizet adjon neki, megetesse, lefürdesse, beadja a gyógyszereit, bekösse az infúziót.
Mobil123
Bandzsa cuppanó már megint hülye vagy, igaz ebből már csak a sárgaföld tud kigyógyítani!
kedwes
@Dr plágium: A Mein Kampf utasítása, hogy az "értéktelenektől" meg kell szabadulni. A módszert már kipróbálták, itt most újrahasznosítás folyik. CSAK! Akkor negyven millióból kellett két-három milliót "elveszteni", nálunk a lakosság húsz százalékáról van szó!
Rézangyal
Ezt én két éve mondogatom, lévén eü. bennfentes! Szisztémás tisztogatás folyik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.