Nem bánik jól a fájával? Vigyázzon, elvehetik Öntől! Ki szeretné vágni, hogy homokozót építsen? Vigyázzon, drága lesz! Egy szerdán megjelent törvénymódosítás értelmében innetől kezdve már a budapesti helyi önkormányzatok is rendelkezhetnek egyes fák tulajdonjogának korlátozásáról, ami feltehetően oda fog vezetni, hogy a kivéreztetett büdzséjű önkormányzatok vaskos kártalanítást kérnek majd minden – magánterületen – kivágott fa után. A technikainak tűnö törvénymódosítás hátterében ugyanis kőkemény pénzügyi megfontolások is állnak, amelyek minden magyar családi vagy társasháztulajdonosnak fájhatnak.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
És hogy veszik el tőlem? Kiemelik a földből a 300 éves tölgyet??

És ha rádől a házamra? Akkor börtönbe zárják vagy mi a tosz??

Sok barom pénzéhes patkány!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Palásti Gizella
Ez csak egy elterelő manőver a valóságról...Mennyiszer százezret kellene fizetni a kormánynak?Nem csak a Kossuth téri fákért,hanem amit vidéki városok Parkjaiban is ki irtottak.
szaboria1
@nyanya001: Igen a gyümölcs fákra volt egy rendelet ,de amikor volt az úgy nevezet tűzhalál akkor mindent ki kellett vágni. Azt is be kellett a mi falunkba jelenteni milyen gyümölcs fát telepítünk helyette. Az utca fronti fákat csak engedéllyel lehetett kivágni de ami a saját portálon volt nem gyümölcs fa azt nem.
Január
Egy érdekes dolog jutott eszembe, telepítettünk egy csomó meggyfát a telkünkre, a A kisfák szépek voltak, nagyon is. Telepítés után néhány hét múlva karóstól, mindenestől elvitték a fáinkat. Ilyenkor ki is fizet?
rézfánfütyülős
@Január: Te, mert te vagy a gazdája és nem óvtad meg a tulajdonodat.
verőce21
Nekem három hatalmas diófámat vágtak ki/lopták el a fatolvajok az egyik telkemről. A rendészet azóta is keresi őket.
(Lehet, hogy engem büntetnek meg a végén, mert én leszek elérhető?) :)
kukac50
@orogordog: Az állam fáit is magán zsebre lehet eladni?

Különben gyomirtózni kell azt a fát amit ki akarunk vágni.Kiszáradt fát meg csak ki lehet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.