A miniszterelnök szerint a 400 milliárd forintos egyenlegjavító program intézkedéseinek a felére sem lenne szükség, ha az Európai Unió nem kényszerítené rá ezekre Magyarországot. Hozzátette: nem áll messze az ország egy jó IMF-megállapodástól.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Igazsagoszto
erről szól a mostani hangyányi nyugdíjemelés: majd elveszik az utazási egyéb kedvezményeket, meg majd megis adóztatja a nyugdíjakat !
Disznópofa
Ez most rászáll a nyugdíjasokra, mint légy a szarra...aztán vergődhet benne...
halvadász
A nyugdíjasok sokan vannak (én is ) és mi elbuktathatjuk ezért tesz meg mindent, hogy mellé álljunk.Jelesül azt, hogy az únió el akarja venni ( akarja a fenét hazudik ) de majd ő kiáll és megvéd bennünket.No a baj az, hogy elég sokan el is hiszik. Én mindent meg teszek, hogy el mondjam minden nyugger barátomnak
, hogy ne higgyen neki.Remélem sokan tesszük ugyan ezt.
overdose
Ilyen hazugságot hányok ettől a féregtől! Minek havi 100 millaTteknek?svsak nem fél ?tele a gatya van miért ?Nem kellene az adózók pénzét saját célra elverni,munka nem lesz ,a gazdaság sem fog nőni ehhez egyetem kell ? minek tanultak ?0-ák
silber13
@nyanya001: Na, de Nyanyuska!! A régészek ,kutatók és egyéb földturkálók szetint A "Pitecantropus Fidyssus" - a megtalált leletek alapján - lételeme lehetett a megtévesztés, hazudozás. Ezt bizonyítja a csúti leletek, fosszíliák mennyisége és egyértelműsége. Ennek okán a leleteknek méltó nevet is adtak:
"Pitecantropus tsuticus Orbanus Victoriensis"
torienssis

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.