Marhahúsként adott el több tonna színezett sertéshúst Svédországba egy magyar cég, a svéd Aftonbladet nevű lap szerint. A hús az állaga miatt lett gyanús, a bevizsgáláskor kiderült, hogy a sertéshúsba színezéket fecskendeztek, hogy drágább marhahúsnak tűnjön - írja az Index....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
@nyanya001: Igazad van, egy kis tatárbifszteket belapátolhatna a pofátlan pofájába! Aztán hulljon a férgese! Ez a baj a magyar cégekkel, hogy nem becsületesek, ilyen módszerrel egy teljesen legálisan tartott, sok munkával elért jó céget is sárba döngöl, mert visszaesik a kereslet a magyar árú iránt, hiszen amikor már kétségbe vonható az eredet és a minőség, nehéz visszaszerezni a bizalmat. Ez is egy akkora presztizsveszteség az államnak, mint az, amikor vendéglátóhelyek, 10x áron adják el a külföldinek az árút! Az ilyenek ellen nagyon keményen kell fellépni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
@szaboria1: bizonyára igazad van. Én viszont nem ízfokozót, töltelékanyagot, kellősítőt, térfogatnövelőt, tartósítószert szeretnék enni. Ezért leköltöztem falura és az évszaknak megfelelő élelmiszert eszek. Télen például sohasem látnál az asztalomon paradicsomot, ha csak nem leves formájában. Aki megteheti, annak javaslom a visszatérést a hagyományos étkezésre és hagyományos élelmiszerekre. Kevesebb betegség lenne.
szaboria1
@Darthon1: Mi is 9 éve költöztünk le vidékre az állatok nem ismerik nálam a tápot. Igaz az ide termés nem volt az igazi de más trükkökkel ezt is kilehet védeni.
Kutyafüle
Ez undorító amit csináltak, és ráadásul életveszélyes! Festékkel színezték meg a disznóhúst, ami ugye nyersen nem fogyasztható., míg a marhahús igen.
Ha ebből tragédia lenne, akkor Magyarországra ráhúzzák a vizeslepedőt, nem hiányzik ez nekünk.
Volt már híradás az illegális sertésvágó helyekről is, ahonnan gyanús eredetű és romlott-büdös húsokat árultak. Gyomorforgató.
human
Egy csatornán mutattak egy filmet, ahogy tudósok az eredeti génmódosítatlan paradicsomot keresték. No nem azért, hogy megőrizzék a génállományt, csak egy újabb ételízesítőt akartak kifejleszteni. Ma aki egy paradicsomra azt mondja, hogy finom nem tudja mit beszél. 20 évvel ezelőtt sokkal finomabb paradicsomot termeltünk, csak puha húsa miatt tárolhatatlan volt. Így a kemény húsú, ízetlenebb terjedt el a piacon. A lényeg, hogy időről időre egyre műbb, silányabb termékeket fogyasztunk és ezt már meg is szoktuk.
dodo571031
Kínában az ilyenért rögtön tarkón lövik lásd nemrégiben a tápszerbotrány nem is egy embert lőttek agyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.