Lévai Anikó szerint nem fogunk jobban élni, csak keményebben dolgozni. Lévai Anikó, a segélyszervezet jószolgálati nagykövete azt mondta: gazdasági paradigmaváltás zajlik, "az ma már csak illúzió, hogy egyre jobban fogunk élni".

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: marlin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

manocska1
Az nem baj ha keményebben kellene dolgozni az a BAJ HOGY NINCS HOL DOLGOZNI !!!???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
manocska1
Az nem baj ha keményebben kellene dolgozni az a BAJ HOGY NINCS HOL DOLGOZNI !!!???
kerék
@manocska1: A magyar sosem siránkozott a kemény munka miatt, igazad van.
De ha már keményen dolgozunk legalább fizessék meg, ne éhbérért melózzunk..
Mobil123
Jaj de okos nagyság, apjukkal is megbeszélte a mondatait?
KöBüKi
Hetfeju Tunder · Volt
Ez az arckép önmagáért beszél. Lehet valaki bármilyen gazdag, ha nincs boldogság. Márpedig itt nincs és Anikó asszony az öt gyerekével együtt boldogtalan lehet, mert amit a férje tett az országgal és az emberekkel, az mindörökké megbocsáthatatlan bűn, olyan szégyen, amit soha, sehol nem moshatnak le magukról!
Vélhetően a felcsúti majom azt képzeli, hogy az ellopott pénzzel kompenzálhatja a család becsületét. De nem. A művelt nyugati és keleti világ, MINDENKI tudja, hogy miféle pondró is ő valójában!

Az egymillió munkahely is megvalósult, mit akartok, emberek? ! Igaz, hogy mínuszban, de a fideSS-es honatyák szerint a negatív növekedés is növekedés, nemdebár? A nyugdíjat ellopták, a munkahelyeket megszüntették,. az Alkotmányt szétbarmolták, a földeket elmutyizták, az egészségügyet (melynek régi dolgozója vagyok)az oktatást porig rombolták! Ahol egy Hoffmann Rózsa államtitkár lehet, ott ne beszéljünk közoktatásról!

Szóval, ma hazafelé a buszon fiatalok beszélgettek mögöttem. Arról szólt a diskurzus, ha végeztek az iskolában azonnal dobbantanak külföldre, tökmindegy, hogy a törpe miket hadovál. A pénztelenség, a kilátástalanság, a jövőtlenség kétségbeejtő.

És itt, Orbánné Anikó az ilyen dumák már vajmi keveset segítenek. Mondhatni semmit!
kedwes
Már ő is? Miért nem beszéli meg, az urával?
kukac50
Mi még borúsabban látjuk a helyzetet mint Ő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.