A kormány nem az "el lehet innen menni", hanem a "vissza lehet ide térni" pártján áll - mondta Orbán Viktor kedden a Magyar Rektori Konferencia legfőbb döntéshozó szerve, a plénum ülésén, a Debreceni Egyetemen. A miniszterelnök szerint önműködő és önfenntartó pénzügyi rendszerre van szükség a felsőoktatásban

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Ez igaz.!!! Az elmenők menekülnek,ellenség az ORBÁNCBANDA!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Nem is olyan reg meg ellensegek voltak. Nem kene elgondolkodni azon, hogy mindenfele szankcio ellenere megis csapatostul menekülnek el a fiatalok. Bär egyre több közepkoru is csomagol mär.
nyanya001
Még szép !
Azért mennek, mentek el, mert nem kérnek ebből a katyvaszból !
kukac50
Orbán Népnyúzó megszorító csomagja még serkenti a Népet a biztos megélhetés miatt.
"22800 munkanélküliből,hogy tartsák el a családot?
47 ezer közmunkából 96 ezer forintos hitelt ,hogy lehet fizetni a lakásra,igaz 48500 volt az induló fizetni való.
sza
" Vissza lehet ide térni" Hova? a munkanélküliségbe? A minimál bérezésre? A kis nyögdíjra? Ja hogy itt havi 47 ezerből is meg lehet élni??? Valahogy még senkinek se jött össze , mert bakkecskét kaptak!
Mobil123
Hát Mi azért nem sokat gondolkodnánk azon, hogyha elhagynád az országot társaiddal, és persze ott is maradnátok, hogy ellenség vagytok-e!!!
sport50
az a baj,hogy nem ideiglenesen mennek el, kedves vezér!!és nem elhagyják,menekülnek a szegénység,a munkanélküliség,a kevés fizetés stb.elől!!míg azt látják,hogy csak a felső tízezernek van jó dolga,vissza sem jönnek!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.