Lévai Anikó szerint nem fogunk jobban élni, csak keményebben dolgozni. Az Ökumenikus Segélyszervezet Egy irányba megyünk? című rendezvényén Lévai Anikó, a segélyszervezet jószolgálati nagykövete azt mondta: gazdasági paradigmaváltás zajlik, "az ma már csak illúzió, hogy egyre jobban fogunk élni". Orbán Viktor felesége szerint a fiatal nemzedékek egyre többet fognak dolgozni, miközben vissza kell fogni a fogyasztást, környezetvédelmi és gazdasági okokból egyaránt.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Lévai Anikó nemzetes asszony sötét jövőképet fest pedig mintha hites ura a fényességes fejedelem aztat aszonta volna hogy ha a fideSS még kap 4 évet akkor itten e 2020 ra egy olyan országot teremté nekünk alattvalóknak hogy az összes fiatal haza fog térni hosszú tömött sorba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
Anikó kedves! Kire vonatkozik ez a királyi többes? A családom és én biztosan nem...
Feraj49
Már Ő is! Milliárdokkal a zsebében? Havi 42000-ből akkor hogyan tudna megélni , és rezsit fizetni ? Ha valóban ennyit kapna akkor lenne csak borúlátó. Apucival nincsenek beszélő viszonyban? Talán elsősorban neki kéne mondania,ha már a sok talpnyaló nem mondja !
DR Eric CARTMEN
A pármai sonka, meg a vörös kaviár is már olyan drága, hogy csak na !!
overdose
Lévai-Orbánné sirva ne fakadjak hiszen tele a bankszámlátok az ükkunokátoknak is megvan előre mit sir?Mi van a féltokajjal 1 ft-ért ? állami támogatással? fideszes földosztás jöttök a hülyeséggel,van egy lépés lelépés mert beledöglötök a nagy harcban !
honeykiss
Ancsa miről beszél...apjuk nem ezt igérte

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.