Egyetért a Fidesz-frakció a 2013-as költségvetést érintő kormányzati kiigazító lépésekkel, a képviselőcsoport szerint ugyanis ha az Európai Unió többet követel, akkor nem a családok, hanem a bankok terheit kell megemelni - közölte Rogán Antal az MTI-vel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Ki veszi ezt be Te csecsszopó! Mindent kentek az EU-ra? Persze Ti nem vagytok hibásak, hogy apadjon el a tejetek! Eljátsszátok, hogy a bankok terheit kell emelni, mikor tudjátok, hogy azt meg az emberekre hárítják, szemét társaság, úgy repültök, hogy lábatok nem éri a földet, nem tudtok olyat kiokoskodni, hogy megnyerjétek a választás!

Ki veszi be ezt a dumát Te csecsszopó!
abacs62
A bank meg áthárítja ránk, te hatökör
keresztapa
Áthárítást kellene lehetetlenné tenni a bankok részére, akkor lenne értelme, de így értelmetlen.
kukac50
A bankok a lakkosságra terhelik. A Miniszterekre kell terhelni,több helyről kapnak fizetést Ők bírják fizetni.
Dr. Felipe
Ha én az IMF helyében lennék soha többet nem jönnék Magyarországra, inkább megvárnám míg zorbánc megfő saját levében mert ezzel az idiótával úgysem tudnak tárgyalni és dűlőre jutni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.