Szeretne havi 4 millió forintot keresni orvosként? Amerikában ez nem álom, csak átlag. A cvonline.hu tette közzé egy amerikai állásportál felmérését a 15 legjobban fizetett egyesült államokbeli szakmákról. Összehasonlítva a magyar keresetekkel, az embernek kedve támad azonnal csomagolni. 15. Gyógyszerész 14. Légiforgalom-irányító ...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@kedwes: Külföldön lehet de Magyarországon egy orvos sz*rt se keres egy külföldi orvoshoz képest a Parlamentben ücsörgő naplopók meg több százezreket vagy milliókat kapnak havonta,autót,lakást,ingyen utazás,benzin,étel,milliós prémiumok,sofőr,millióba kerülő nyaralások és még fel se soroltam az összeset és semmit se tesznek érte!Egy orvos vagy egy közfeladatot ellátó személy hol kap ennyi fizetést meg ennyi juttatást!A rendőrök is azért sz*rnak az egészbe mert 120.000 ért nem kockáztatják az életüket nekik annyit nem ér és igazuk is van! Ja és azért is írtam előre a politikusokat mert sajnos Magyarországon ők keresik a legtöbb pénzt és ők dolgoznak a legkevesebbet!
rokker33
@QQCSI: Nem csak én hanem sok ember így gondolja és sajnos ez az igazság hogy nincs még az a szakma sem megfizetve ami nagy felelősséggel jár én lesz*r*m hogy 90-100.000-et kapok egy betanított munkáért nettóba én annyival még elboldogulok de azért egy kezdő orvostól elvárják hogy fillérekért elvállaljon egy műtétet.Tudom vannak olyan orvosok akiknek nagy háza van 2 kocsijuk meg pénzük de azt se 1 év alatt gyűjtötték össze!
QQCSI
@rokker33: Tudod, ez is egy érdekes dolog:
megnézem, amikor egy kispesti onkológus vagy egy tüdőgyógyász Ózdon annyit keres, mint egy csepeli polgármester, aki mellesleg országgyűlési képviselő és a fővárosi közgyűlés tagja.
És bizony egy dr.zsigamarcell miskolci alpolgármester jövedelme is a többszöröse egy az SZTK-ban fül-orr-gégészként dolgozó orvosnak!
Ebben igazad van!
Az a baj, hogy ezek a "Parlamentben ücsörgők" csak a jéghegy csúcsa.
Iszonyat pénzek mennek itt el érdemtelenül!
kedwes
@QQCSI: @rokker33: Én teljesen egyetértek veletek! Pont ez a bajom, már évek óta! Csak a szájtépés megy, de előre haladás semmi.
Javaslatom - amit már többször leírtam és tartom - A köztisztviselők létszámát 30%-ra!!! csökkenteni. A mindenkori minimálbérhez igazítva, ne lehessen magasabb mint a NÉGY szerese! Fantasztikus munka folyna, és csodálatosan sok pénz maradna a kasszában!
Pilóta
"A cvonline.hu tette közzé egy amerikai állásportál felmérését a 15 legjobban fizetett egyesült államokbeli szakmákról."
--- És mi lehet a hazai sorrend?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.