Corvin-közi Hős - polgári tagozat díjjal tüntette ki három 56-os szervezet Kocsis Máté (Fidesz-KDNP) józsefvárosi és Pokorni Zoltán (Fidesz-KDNP) hegyvidéki polgármestert - tájékoztatta a VIII. kerületi önkormányzat szombaton az MTI-t.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Pokorni apukája--(pákozdi beszervezett elvtárs) biztosan büszke lenne !!! De azokat is megkérdezhetnék, akikről jelentett a kedves papa.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Ledegradáló! - pártkatonákat polgári tagozat díjjal kitüntetni! :))
silber13
Látom...! Látom..! Látom...Igricek is írták vala, micsoda hős lehetett. Ha a költő szavaival élnék: " Rusztem, maga volt ő..." Egy valamikor 1500. körül élt, bár csak 1956 után /1962/ született félreismert bálnaszakértő reinkarnációja, aki bízvást érdemli ki az "Aranykoszorús Davaj gitár bajnok??" címet, elmebeteg, önnönmagukat valamikori, sosemvolt hősöknek kikiáltó félnótásoktól!!?? Meddig süllyedünk még!? Kik ezek a baromarcúak, az 56-ban életük kockáztatásával ebédelni menők, akik önhatalmúlag osztogatnak kitűntetéseket? Ez már gyalázat...
Dr.luigilongo60
A fitymáreszi pofátlanság tényleg nem ismer határokat.

Elmebeteg, felfuvalkodott,pökhendi pojácák gyülekezete.
a Pepita
@Dr.luigilongo60: Lassan ezek is a nyakukba aggatnák a levesestányért is, mint anno Brezsnyev elvtárs a Hofi paródiában,,,
Vezekelek
Antifasiszta emlékérmet intézzek neki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.