"Aki bármilyen megemlékezésen részt vesz, és azt fényképpel bizonyítja, az két kis ötöst kaphat.” - írta egy szülő, aki felháborodott azon, hogy újabban már a közoktatást és az állami oktatási intézményeket is a Kedves Vezető játszóterévé, homokozójává züllesztették a fideszes elvtársak. A felháborodott szülő leveléből az is kiderül, hogy nem csak a Békemeneten történő fényképezkedésért jár a "kisötös", hanem a gyerekek szabadon csemegézhetnek, melyik kormányzati rendezvényen állnak be a tömegbe vattának. A választék bőséges, október 22-én délután kezdődnek az állami rendezvények, október 23-án estig 13 rendezvény közül válogathatnak a potya "kisötösre" pályázó diákok és gyermekük testi-lelki épségéért aggódó, ezért a szent cél érdekében a csemetéket az állami rendezvényekre kísérgető szülők.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
Az idiótizmus anyukája: mariablogja.wordpress.com
No_Fidesz_No_Problem
@Pilóta: Mi nem tetszik, kicsi szívem?

Talán az igazság fáj?
No_Fidesz_No_Problem
@Pilóta: Kérdésről szó sincs, a szülő a levelében nem kérdezett, hanem TÉNYT állított.
vukkocska
És vajon melyik tantárgyhoz írják? A szorgalomhoz? mert elképzelésem sincs.
@Pilóta: biztos apádtól tanulták, nem? Mert amit a Fidesz megtett az elmúlt bő másfél évben több, mint aljasság. Remélem jó nagy a bankszámlád, s majd fizetheted a még be nem indult, de máris 2 %-ra emelkedett banki költséget. És ez csak a legutóbbi. Tapsolj Viktorkádnak, s vidd az ellenőrződet.
Rézangyal
Már figyelem egy ideje Pilóta hozzászólásait. Ír valamit, aztán egy-két perc múlva ott van egy tetszik. Minden hozzászólásnál. Jó is az, ha valaki legalább önmagának tetszik. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.