A miniszterelnök szerint Brüsszelben is látják, hogy a magyar kormány tűzön-vízen át, de végrehajtja azt, amit az EU-csatlakozáskor vállalt, vagyis Magyarország nem koldul, nem könyörög, hanem teljesít, és elvárja azt, ami ez alapján jár neki.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sza
Jé eddig olyan egyenesen ment szembe az EU - val és az IMF- el ! Most akkor mi van ? Hajlongani kezdett?
overdose
Kina,Azer,Ukrán keletre járkált ? minek ? mikor fog igazat mondani ?
silber13
Farkát csóválva parancsszőra megcsinál mindent, amit a gazdik csak óhajtanak, és reménykedve lesi a jutalomfalatokat! Ennyi maradt a grandiózus szabadságharcból. Harc pillanatok alatt feledve, mert az önös, önzö, csak önmagát figyelembe vevő érdek úgy diktálja, hogy most a pitizés csontért lihegés ideje jött el! És ott egye a fene az eddig sem létező csapajevi harcokat!
Mobil123
Nem teljesítünk hanem teljesíttetsz velünk a néppel. Közben össze vissza hazudsz, hol balra nézve, hol jobbra nézve, de legtöbbször velünk szembe nézve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.