Bajnai Gordon túl korán lépett a színre, még nincs kampány. A kampányhangulatot, a „hamarosan mozdulni kell”-érzetet, az aktivitást pedig nagyon nehéz másfél éven keresztül fenntartani – így értékelik a Fidesz oldaláról az október 23-ai Milla-nagygyűlést és a volt miniszterelnök fellépését.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A fidesz már rég elkezdte a kampányt! Arról meg ne is beszéljünk, hogy 2006 után 4 évig kampányoltak, a qrbán járta az országot kampányolni, és a fidesz baszott bemenni a parlamentbe dolgozni. Miről beszéltek már megint? Tele van ellentmondással az egész.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: tele vannak féltéssel, és atyáskodással...:))
Mobil123
Hát a kampányt már ti megkezdtétek a szép kék plakátokkal, és lőn meg lett az eredménye.
Azt, hogy Bajnai korán vagy nem korán lépet, azt meg majd a szavazók eldöntik. Szerintem épp időben lépet!!
sza
Orbán már felvette a kapcsolatot a Táltossal rontás ügyében! Úgy emlékszem hogy Gregor Bernadett férje az! Valami Somogyinak hívják...
Rézangyal
Egy frászt!!!Pont a legjobbkor lépett!Idő kell ahhoz hogy közös egyeztetések után létre jöhessen a nagy koalició.!!!Megszólitassanak minden potenciális választót,felrázzák a melankóliába,a minden mindegy elv szerint élőket,és elérjék hogy regisztráljanak.!!!
Sok sikert nekik!
VESSZENEK A FÜTTYÖGŐK.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.