Egy nap az élet - legalábbis a választási eljárási törvény esetébe. Ugyanis a kormánypártok estig adtak haladékot az ellenzéknek, hogy elmélyedjen abban a 227 módosító indítványban, melyekkel a fideszes Papcsák Ferenc bombázta meg a jogszabályt. Ám ha leszáll az este, nincs pardon, az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága folytatja ülését. Már csak azért is, mert Papcsák szerint mindössze néhány érdemi módosítás akad, a változtatások 85-90 százaléka úgymond technikai pontosítás. És bizony a módosítókat a jelek szerint részben az ellenzék ténykedése ihlette, ugyanis - mint arra Lamperth is rámutatott - Papcsák éppen akkor kívánja korlátozni az egyesületek választási indulási lehetőségeit, amikor létrejött az "Együtt 2014" mozgalom. E formációk a jövőben csak akkor indulhatnának a választáson, ha pártként regisztrálják magukat.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Nem vagyok büszke magamra. Valamelyik nap arról írtam, hogy mi van akkor, ha az utolsó napokban módosítja az alaptörvényt a kormány, hogy mégsem lehet civilekre szavazni. Akkor többen azt írtátok, hogy ne "károgjak" még meg fogják csinálni. Megtörtént, s ami szerencse a szerencsétlenségben, hogy van még idő a bíróságnál akár Együtt 2014.címmel pártot bejegyeztetni. Igazatok van, beszari népség, minden eszközt megragadnak arra, hogy más ne győzhessen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
@QQCSI: Nyári alma csíkos héjú, mifelénk fahéjalmának mondják. Jó zamatos süteménybe levesnek enni pálinkának de még befőttnek is jó
kukac50
@kkalman: A kajszi az sárgabarack ami nagyon jó zamatú csak sárgabarackkal érdemes keverni akkor megőrzi az ízanyagát.
kukac50
@kkalman: Tudom szoktam főzni kuktába. Soha nem megy kárba a gyümölcs nálunk.,
tobikamama
@sport50: Mi itt beszélgetünk egymással de!!! meddig fogjuk elbírni a megalázásokat sajnos van egy nemzetközi megállapítás,hogy a Magyar ember buta mert nem mer mozdulni inkább ezek rém eszeveszett találmányaikat mindig elfogadjuk.De meddig!!
tobikamama
@gibgab: Ez egy jó helytállás és valóban így igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.