Egy nap az élet - legalábbis a választási eljárási törvény esetébe. Ugyanis a kormánypártok estig adtak haladékot az ellenzéknek, hogy elmélyedjen abban a 227 módosító indítványban, melyekkel a fideszes Papcsák Ferenc bombázta meg a jogszabályt. Ám ha leszáll az este, nincs pardon, az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága folytatja ülését. Már csak azért is, mert Papcsák szerint mindössze néhány érdemi módosítás akad, a változtatások 85-90 százaléka úgymond technikai pontosítás. És bizony a módosítókat a jelek szerint részben az ellenzék ténykedése ihlette, ugyanis - mint arra Lamperth is rámutatott - Papcsák éppen akkor kívánja korlátozni az egyesületek választási indulási lehetőségeit, amikor létrejött az "Együtt 2014" mozgalom. E formációk a jövőben csak akkor indulhatnának a választáson, ha pártként regisztrálják magukat.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Nem vagyok büszke magamra. Valamelyik nap arról írtam, hogy mi van akkor, ha az utolsó napokban módosítja az alaptörvényt a kormány, hogy mégsem lehet civilekre szavazni. Akkor többen azt írtátok, hogy ne "károgjak" még meg fogják csinálni. Megtörtént, s ami szerencse a szerencsétlenségben, hogy van még idő a bíróságnál akár Együtt 2014.címmel pártot bejegyeztetni. Igazatok van, beszari népség, minden eszközt megragadnak arra, hogy más ne győzhessen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Ja! És lesz egy olyan paragrafus, hogy Bajnaira (meg különben is senki másra) nem lehet szavazni, oszt jónapot
coyote3
Micsoda gyáva egy banda! Rettegnek a demokratikus megméretéstől...
overdose
Mi van fityeszesek beszartatok? csinálhattok bármit búktók!!!
A Tündik bündije
Mi a fenének kell itt kínlódni? Vakarják bele a tákolmányukba, hogy csak a Fideszre lehet szavazni, azt is névvel, címmel, telefonszámmal, vércsoporttal és kész. Aki pedig nem rájuk szavaz, azt a Dunába lövik.
Hellcat
227 javaslat 1 nap átnézési idővel??? Na ez a pofátlanság...
KöBüKi
A dolgok vége mégis csak az lesz hogy forradalommal kell elzavarjuk őket???
QQCSI
@Hellcat: Nincs ezzel semmi gond, hidd el!
-A fidesz-kdnp-s képviselőknek úgysem kell elolvasniuk, hisz azt a gombot nyomják, amelyet meghatároznak számukra.
-Az ellenzéknek meg fölösleges elolvasnia, mert a 2/3 győz.
Kész, vége, hatszáz.
manocska1
Félnek még kitudja hányszor átírják kényük kedvük szerint ,ebből is látszik hogy a bosszú vezeti őket és a hatalom mindenáron való megtartása,hát csak dolgozzanak rajta mi tudjuk régóta hogy mit akarunk ,és ezen a szándékunkon nem változtatunk,sőt egyre biztosabbak vagyunk,hogy le kell váltani őket, akármit találjanak is ki ha összefognak az emberek nekik menni kell akárhogy nehezítik is a választást.
Pálinkafőző Rézüst
@KöBüKi: Ámen! Ez a vergődés már kiba.zottul szánalmas!
sza
Jééé betojtak! Bajnai pártot alpit ... Talán még jobb is lesz ! :-)))
sza
@KöBüKi: Ne lövöldözz!! Inkább lépj be a Bajnai leendő pártjába!!
KöBüKi
@sziráki ágnes: Nekem eddig úgy sikerült evezni az életemben,hogy egy pártba sem léptem be!És ez ezután is így lesz.!!!
sza
@KöBüKi: Akkor meg várd ki amíg megnyerik a választást!!! én se voltam páttag sose...
vukkocska
Nem vagyok büszke magamra. Valamelyik nap arról írtam, hogy mi van akkor, ha az utolsó napokban módosítja az alaptörvényt a kormány, hogy mégsem lehet civilekre szavazni. Akkor többen azt írtátok, hogy ne "károgjak" még meg fogják csinálni. Megtörtént, s ami szerencse a szerencsétlenségben, hogy van még idő a bíróságnál akár Együtt 2014.címmel pártot bejegyeztetni. Igazatok van, beszari népség, minden eszközt megragadnak arra, hogy más ne győzhessen.
honeykiss
Érzik,hogy itt a vég...félnek az elszámoltatástól
Mobil123
@vukkocska: Látod, elolvasták amit írtál!!!
profon
Nos a megoldás ! Lesz majd Fidesz KDMP, Fidesz MSZP, Fidesz LMP, Valamint Fidesz 2014 összefogás magunkért, párt-szövetség !
Mobil123
Annyit fogják változtatni az általik f@szának neveztet alaptörvényüket, annyi kiegészítő törvényeket hoznak még a jövő év végéig, hogy még a végén ők sem indulhatnak majd a választásokon. Bele fognak hülyülni, hogy miképp b@szanak ki Bajnaival és Kónyával.
gibgab
varanus.blog.hu/
"A választások fekete báránya írja a választási törvényt"
entero
@KöBüKi: Nem kell ahhoz egy pártba sem belépni hogy azonosulni tudj valamelyikkel. Nem tudom miért próbálsz megváltó forradalmárt játszani miközben inkább arra kellene büszkének lenned amit eddig elértél. Ennyire fontos számodra a népszerűség a propin?
Pilóta
Én azt hallottam, hogy a Fradi miatt!:-)
kkalman
Várható volt, ez a változtatás, a pofátlanság meg alaptermészetük. Ezután a Bajnainál van a labda, csak le kell csapnia.
sport50
szánalmas ahogy magyarázzák,hogy á nem bajnai miatt van!!!senki nem hiszi el!
overdose
Még van 1.5 -év a választásig lesz még 1500 -választási törvény ahogy a fidesz szopik úgy akar mindenkit kizárni! Itt látszik be vannak sz...! a hatalomért mindenre képesek egy ország röhög rajtuk! Ha 2 szavazattal de akkor is le lesznek tarolva mehet Bécsbe kezelésre!
vukkocska
@Pálinkafőző Rézüst: s milyen volt az idei pálinkafőzés? :) Erről még nem beszéltünk, csak komolytalan dolgokról. :)
Pálinkafőző Rézüst
@vukkocska: az igen rossz, és kevés gyümölcstermés miatt igencsak megnőtt irántam a kereslet, valamint az árszintem is jelentősen nőtt, hála a finom nedűt kedvelőknek! :))
vukkocska
@Pálinkafőző Rézüst: pedig szilva volt bőven, legalábbis Nógrád megyében. Almából meg túlon túl sok lett, ugyan nem tudom, hogy abból is lehet-e pálinkát főzni. Le sem szedték az almát a fákról, annyi termett. Legalábbis jelentős része fentmaradt.
kumming
@entero: A témáról nincs valami mondanivalód?
Pálinkafőző Rézüst
@vukkocska: persze hogy lehet! Líbiában, ugye szesztilalom van, paradicsom viszont bőven, ezért az élelmes magyar szakik abból főztek pálinkát..:)) Bűn rossz volt...:))))
marlin
@kumming: Ha konkrétumokról, ha érvekkel védhető-támadható dolgokról van szó soha érdemi hszt-t. nem látsz, - csak ködösítést!!
(esetleg Gyurcsányozást, libsizést, Bajnaizást, meg az eemúút nyóóc évet)
entero
@kumming: Egyedül egy hadsereg ellenzékivel szemben ugyan mi értelme volna? Úgysem lehet igazam. A konkrét beszélgetéseket meghagyom privátnak, ahol nem tudnak belém kötni.
KöBüKi
@entero: Rosszul látod!Akar a bokám megváltó lenni,de azt látom hogy másképp nem fog menni.!Az a tipusu ember aki "végzi a maga dolgát,és járja a maga utját" és van némi eredménye,az elégedett lehet!A büszkeség nálam cseppet más fogalom körbe tartozik.!
A népszerüség pedig igazából cseppet sem érdekel,a propin meg végképp nem.!Igyekszem a magam tapasztalatai,gondolatai alapján véleményt formálni.!
Január
Nem kellett hozzá nagy előrelátás, hogy tudjuk előre a Fidesz lépéseit. Természetes, hogy a 2/3-aduk bírtokában ott tesznek keresztbe az ellenzéknek , ahol tudnak. Jelszó: Mindent a hatalommegtartásért!
Azért a meccs a választásokig kétesélyes marad.
nehogymá
entero ur lázárral ért egyet.mindenki annyit ér amennyije van
QQCSI
@vukkocska: "Almából meg túlon túl sok lett, ugyan nem tudom, hogy abból is lehet-e pálinkát főzni."
A franciák abból készítik a Calvadost, amint azt a Maigret felügyelő óta tudjuk...:)
kkalman
@QQCSI: Nálunk meg almabort készítenek belőle.
QQCSI
@kkalman: Csak az én figyelmemet kerülte el,
vagy nincs is almabor a polcokon?
Vagy negyed évszázada ittam,
és ízlett.
kukac50
@QQCSI: Nagyon jó pálinkát lehet belőle főzni cukrot kell egy kicsit hozzáadni.
Fahéjalmából nekem kiváló sikerült.
QQCSI
@kukac50: Egészségedre!
Szégyellem, de nem tudom, mi az a fahéjalma.
kkalman
@QQCSI: Én is már régen láttam, inni meg még régebben ittam.
Kajszi bort és kajszi pálinkát ittál már? Boltban nem lehetett kapni egyiket sem, de háznál ittam ilyen finomságot is.
QQCSI
@kkalman: Kajszi bort szívesen kóstolnék, még életemben nem hallottam róla.
A kajszi pálinka meg simán barack pálinka, nem?
A rokonaim az almát vegyes gyümölcs pálinkának főzették be, anno
a fáról lepotyogott szilva, alma, körte hasznosításával.
kkalman
@QQCSI: A kajszi pálinka nem egyenlő a barack pálinkával, már a nevéből adódóan sem, de az alapanyagát tekintve sem. Ez csak kajsziból készül, míg a barack pálinka Őszi és Francia barackból.
kukac50
@QQCSI: Nyári alma csíkos héjú, mifelénk fahéjalmának mondják. Jó zamatos süteménybe levesnek enni pálinkának de még befőttnek is jó
kukac50
@kkalman: A kajszi az sárgabarack ami nagyon jó zamatú csak sárgabarackkal érdemes keverni akkor megőrzi az ízanyagát.
kukac50
@kkalman: Tudom szoktam főzni kuktába. Soha nem megy kárba a gyümölcs nálunk.,
tobikamama
@sport50: Mi itt beszélgetünk egymással de!!! meddig fogjuk elbírni a megalázásokat sajnos van egy nemzetközi megállapítás,hogy a Magyar ember buta mert nem mer mozdulni inkább ezek rém eszeveszett találmányaikat mindig elfogadjuk.De meddig!!
tobikamama
@gibgab: Ez egy jó helytállás és valóban így igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.