Az IMF a nyári előzetes véleményében nem is vetette fel a kormányzati médiakampányban tabuként emlegetett témákat. A most futó kormányzati kommunikációs kampányban megfogalmazott tabutémák nem is szerepeltek az IMF nyári javaslatai között - derül ki Varga Mihály tárca nélküli miniszter, magyar főtárgyaló Veres János volt pénzügyminiszter kérdésére adott írásos válaszából. Eszerint az IMF, az EB és a magyar kormány közötti hiteltárgyalások első szakaszának vége, július 26-a után a Valutaalap egy előzetes véleményt fogalmazott meg a magyar kormánynak, kitérve azon területekre, ahol a gazdaságpolitikai intézkedések módosítását vagy mélyebb kifejtését igényli.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

IQrájderöcsém
Van pofájuk kirakni Pécsen az ingatlanadó-nem plakátot??? Rohadékok! Nyögjük a hitelt, kifizettetik a párszázezres illetéket, és most fizetjük az adót. És letagadják!!!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
No, szóval, hogy is van ez?
168 Óra
Átverés volt Orbánék IMF-ellenes plakátkampánya!
Többek között az egykulcsos adórendszer felülvizsgálata, az adóbeszedés hatékonyságának növelése, önkormányzatok kiadásainak csökkentése, a közösségi közlekedés támogatásának felülvizsgálata is szerepelt abban az előzetes véleményezésben, amit az IMF a magyar kormánynak küldött a júliusi tárgyalások után. Nem szerepel viszont a kormány által a médiakampányban emlegetett bér- és nyugdíjcsökkentés - derült ki Varga Mihály képviselői kérdésre adott válaszából. És mindezért 200 milliót fizettek a mi adóforintjainkból. index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/31/kiderult_mit_ker_valojaban_az_imf/
Bástya Elvtárs
MINDENKINEK!

A száraz tények azok tények! TÖK MINDEGY HOGY VÖRÖS PÁRTI VAGY VAGY NARANCS PÁRTI, AKKOR IS!!!
coyote3
@Csizmás Kond: Te egy rémesen egyszerű lény vagy. Elég sokan bizonyíthatják itt a fórumon. Itt töltöd ki a frusztrációdat. Te ha neked akkor van orgazmusod, ha mindenkinek beszólogatsz, nos én nem akadályozom ,meg hogy gyönyöröd legyen.:) Mondjuk ha normálisan fórumoznál, biztos nem kísérne ekkora ellenszenv itt. :))))
Csizmás Kond
@coyote3: Te csak törődj a saját jó hírneveddel, az enyémet bízd rám.
...és az érhető ki a szavaidból, hogy ezután is helyretehetlek ha netalán butaságot vélek felfedezni a soraidban ?
vukkocska
nagy sz@rbam van a Varga Mihály, hogy ezt közzétette. Nem véletlenül ment el az IMF, amikor ezekről a hazug plakátokról tudomást szerzett. Egyik feltétele valószínű a visszajövetelnek az, hogy ismerjék be hazugságukat.
coyote3
@Csizmás Kond: Butaságot?! Te evolúciós zsákutca... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.