Évi 70 milliárdból sok mindenre futja. Újraforgatja az MTVA a Himnuszt. 1000 alsó tagozatost vár a Magyar Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap november negyedikén éjszaka a Lánchíd pesti felhajtójához. Itt forgatják ugyanis a köztelevíziókban általában műsorzáró szignálként használt Himnusz új verzióját. A felvételen az MR Gyermekkórus adja elő a Himnuszt, mögöttük 1000 gyermek áll sötét kabátban. Ez olvasható abban a levélben, amit Horváth Vanda, a Gyermek- és Ifjúsági Műsorok Főszerkesztőségének főszerkesztője küldött több iskolának. A szerkesztőségünknek eljuttatott levél szerint a gyermekeknek ellátást (szendvics, csokoládé, meleg tea) és egy kis ajándékcsomagot biztosítanak, valamint a film elkészülte után egy kópiát.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ottó-mottó
@QQCSI: el tudod képzelni, hogy milyen szívhezszóló lesz majd amikor ÓV és csapata hatalmas képekben beúszik a háttérbe? Szem nem marad majd szárazon.
moiszikf
Picurkát mintha manipulatív (gyk.: beszop@tós) lenne a cím...
QQCSI
Az újságírás--többek között-- erről is szól:
olyan címet kreálni, amelynek kedvéért a t.olvasó elolvassa a cikket.@moiszikf:
nmaria
@adrenalink: Az MSZP frakció szedte a sátorfáját, nekik nem tetszett.
kukac50
Orbánt kell lecserélni nem a himnuszt!
QQCSI
@adrenalink: @Mobil123: 11.57 Szózattal és Székely himnusszal zárul az ülés
A vastaps átírta a forgatókönyvet - mondta Lezsák, aki csak ez után tudta megköszönni Áder beszédét. Az elnök arra kérte a képviselőket, hogy énekeljék el a Szózatot és a Székely himnuszt is.
www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20120502-orszaggyules-koztarsasagielnokvalasztas-percrol-percre.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.