Mindszenty József bíboros életéről szóló konferenciát tartottak szombaton. Szükség van a krónikásokra, történészekre, akik sokat segítenek felidézni a kommunizmus szörnyűségeit – mondta Lezsák Sándor. Az Országgyűlés alelnöke arról is beszélt: "a mai nappal is közelebb vagyunk" Mindszenty József boldoggá avatásának időpontjához.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
Emlékszem arra,amikor ez a kiváló férfiu azt üvöltözte a rádióban:Vissza az egyházibirtokokat.Őt nem az emberek,hanem a vagyon,apénz élrdekelte,mint legtöbb főpapot.Ha bátor lett volna,nem menekült volna az amerikainagykövetségre,bátran,harcolt volna az emberek igazságáért,szabadságáért,s azért vértanuhalált is válalta volna,mint sok hitvaló,igaz hivőp.Mentette az irhályát.Milyen keresztény az ilyen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.