1956 címerét soha ne adjuk át a hóhérok kezébe! – szólított fel Wittner Mária, a Fidesz országgyűlési képviselője, 1956-os halálraítélt vasárnap Hódmezővásárhelyen.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Wittner Mária hóhérnak nevezte az MSZP vezetőit. (Most annak kapcsán hóhérozott, hogy a szocik az '56-ban is használt Kossuth címert merik kitűzni, amit a Fidesz inkább eldug).
Ha Wittner Mária nemcsak UFÓ magazin olvasgatással töltené az idejét, akkor tudhatná, hogy az MSZP jelenlegi elnökségében egyetlen ember született az 56. októberi forradalom előtt. Ő három hónapos csecsemőként "hóhérkodott".
(és mellesleg, az olvasgatás közben elszavazgat a képviselő asszonyka, mert éppen a gombot igyekszik megnyomni, ahogy látom...jó munkahely ez, kérem!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
monnya má meg valaki hol a hóhér?
almosd
@jancsik68: Ivott és állt a sarkon hát ha elviszik egy körre.
Dr.luigilongo60
@kumming: Az egész 56-os történések most nagyon egyoldalúan vannak tálalva, mindkét oldalon voltak megveszekedett állatok és ártatlan áldozatok,csak most mindig csupán az egyik szájíz szerint van bemutatva a nagyérdeműnek.

A legnagyobb baj, hogy sok mindenről csak suttogni mernek, mert különban 1-2 "hősről" lehulna a lepel, hogy csak egy alantas gyilkos volt.
Ezt most nem meri kimondani egy volt szemtanú sem , mert meghurcolnák ország-világ előtt, a delikvens meg simán letagadná aljas tetteit.
kkalman
1956! Jeles évszám. Ha másért nem, akkor azért, mert abban az évben született első kkalman, azaz én. Az ellenforradalom-népfelkelés-forradalom címkéjű események idején nyolc hónapos voltam.
Ezen oknál fogva Wittner Mariska valószínűleg engem is lehazaárulózna, legyilkosozna, úgy ahogy azokat a velem egykorú, vagy fiatalabb mszp-s képviselőkkel is megteszi. Megteszi, mert senki sem meri feljelenteni becsületsértésért, rágalmazásért.
56 a gengszterváltás előtt is, most is egyoldalúan lett/van bemutatva. Szerencsésnek mondhatják magukat azok, akik szembesültek már mindkét oldal által bemutatott 56-tal. Ők legalább össze tudják hasonlítani a két egyoldalú, hamis képet a forradalomról, és tisztában lehetnek azzal, hogy mindkét oldalon voltak jók és rosszak egyenlő arányban.
Az azért érdekelne, hány 56-os hős él még közöttünk, és húz hasznot a hősiességéből, mint anno a veterán partizánok, és napjainkban is a holokauszt áldozatai. Olyan hősökre gondolok elsősorban, akik az első egérlyukig voltak nagyon hősök, ahol el tudtak bújni, hogy bolhaszaros életüket menteni tudják.
bundi
esetleg kérdezze szűrös, vagy pozsgay urat, ha már úgyis egy csapatban játszanak:
"A párt a jóléti ígéretekkel, a választókat közvetlenül megszólító akciókkal (nemzeti petíció (2004), nemzeti konzultáció (2005), illetve a korábban a baloldalhoz kötődő közszereplők megnyerésével (Pozsgay Imre, Szűrös Mátyás) igyekezett bővíteni bázisát."
forrás:
hu.wikipedia.org/wiki/Fidesz_%E2%80%93_Magyar_Polg%C3%A1ri_Sz%C3%B6vets%C3%A9g
bundi
tudjátok mit nyomok egy gangnam style-t mariskának is:
www.youtube.com/watch?NR=1&v=mYPvAMrMzwI&feature=endscreen
had csorogjon a nyála a félázsiai származékok iránt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.