A nemzetgazdasági miniszter szerint a kormány és a Fidesz-KDNP-frakció mindaddig nem nyugszik, amíg meg nem nyeri az adósság elleni szabadságharcát, mert aki adós, az nem lehet szabad ember, az fogoly, "úgy kell élnie, ahogy a hitelezői diktálják".

Matolcsy György ezt keddi vitaindítójában mondta a parlamentben, az államadósságról és annak okairól a Fidesz kezdeményezésére tartott politikai vitanapon.

Matolcsy mindenkit kiszabadít az eladósodottságból

"Ma még Magyarország nyakig el van adósodva, ma még magas kamatokat kényszerítenek ránk, és ma még az állampapírjainkkal is játszanak külföldi befektetőnek tűnő spekulánsok" - fogalmazott a tárcavezető, kijelentve ugyanakkor, hogy a kabinet és a Fidesz-KDNP-frakciószövetség addig nem nyugszik, amíg Magyarország minden négyzetméterét és minden becsületes magyar embert ki nem szabadít az eladósodottságból.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@Pálinkafőző Rézüst: Tudod a fentiek miatt tudok csak hányni az ilyen Nahát és Senkifiaféléktől, mikor engem komcsizgatnak.
Pálinkafőző Rézüst
@Dr.luigilongo60: kisbetűkkel a nevüket, ha kérhetem! ők is így írják..:)) És igazad van, ilyenkor tegyél magad mellé egy vödröt!
KöBüKi
@entero: Csak az a baj,hogy az emberek döntő többségének az sokkal jobb volt.!Itt nincs mit vitatni.!!
entero
@KöBüKi: Mégsem szavazták még a parlamentbe se be őket egyszer sem. Hiába próbálkozott Thürmer is a munkáspárttal (vagy úgy is mondhatjuk a magyar kommunista párt). Ha az mszmp annyira jó volt miért nem ők vezetik ma ezt az országot? Úgy tűnik mégsem akar itt senki régi rendszert megint.
Vezekelek
@entero: Nem akar?
Miből gondolod?
A Kádári rezsim is az aljas gazember 800.000 hitvány miatt csődölt be akik csak a saját zsebük miatt lettek párt tagok nem elvből!
Ők ma a fidesz főmuftijai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.