Mivel P. Erikának, a brutálisan meggyilkolt Szita Bence nevelőanyjának nincs pénze ügyvédet fogadni, továbbra is a kirendelt ügyvéd, Berlik Zoltán védi majd, a védő ugyanakkor azt mondta, ha lenne választási lehetősége, ő sem vállalná az ügyet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soler
@Horizont: A szuleirol ritkan tehet az ember.
soler
@Horizont: Van aki azt vallja, nem veletlenul szuletunk olyan kornyezetbe, amilyenbe, és ha kiemelnek egy rossz kornyezetbol es nem onerobol maszok ki belole, megmaradnak a 'fajsulyomnak megfelelo' szennyeim... Van aki azt vallja, ha sajat hibaimtol megszabadulok, szuleim vetkeit is kijavitom, jova teszem.
soler
@Horizont: Van aki azt mondja az elso 5 ev a legfontosabb. Veszem eszre...
gabrella
Na végre egy viszonylag normális ügyvéd aki legalább nem szívesen asszisztál egy szadista gyilkos Erikának!
rokker33
@gabrella: Ja de csak azért nem mert csóró a nő és nincs pénze fizetni az ügyvédeket!Azt írta ha lenne pénze akkor sem is találna ügyvédet pedig nem igaz sok gerinctelen ügyvéd van aki pár milláért elvállalná az ügyet és a végén még Bencét meg a mostoha apját hozná ki hibásnak hogy kidobták ezt a k*rvát!Csak pénz kérdése!Majd figyeljétek csak az autó pályán halálos balesetet okozó milliomos nőt pár év börtönnel vagy felfüggesztettel megússza pedig az akárhogy nézzük súlyosabb eset volt mint ez mert azért 4 ember halt meg kínnal de ahogy ismerem a magyar törvényeket megússza vagy ott van Győzike ellopott 22 milláért felfüggesztettet kapott csak azért mert jó ügyvédje van!
paszulyka
Remélem az ügyvéd " védeni " is ilyen hozzáállással fogja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.