A Magyar Szocialista Párt szívből gratulál a demokraták régi-új elnökének, Barack Obamának választási győzelméhez - közölte az ellenzéki párt szerdán.

Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető azt írta, gratulálnak ahhoz, hogy Barack Obama újabb négy évet nyert a megkezdett reformok és nagyszabású tervek végigviteléhez.

Barack Obama nehézsorsúak iránt érzett felelőssége, a leszakadók támogatása és a demokrácia iránti elkötelezettsége, valamint kiegyensúlyozó külpolitikája olyan irányt szab Amerikának, amely nemcsak az országnak, de az egész világnak is előnyére válik - fogalmazott Mesterházy Attila.

Úgy értékelte, hogy Obama következetes és mértéktartó politikájával nemcsak az Egyesült Államok, hanem "mi, mindannyian nyertünk". A demokraták világképe, amelynek alapja a szolidaritás, reményt és biztonságot ad az embereknek és olyan jövővel bíztat, amely esélyt ad a legnehezebb körülmények között élőknek is - fogalmazott közleményében a szocialisták vezetője.

Barack Obamát kedden újabb négy évre megválasztották az Egyesült Államok elnökének.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

abacs62
Nem túlzottan kedvelem őket, de ez a gesztus, Obama felé szép volt. Követhetné a mi "gyönyörű, világon elismert kormányunk" is. Csak ettől az "árjától" megalázó lenne. A "nyelvmozgató" viktorról nem is beszélve. Díjak átadásakor a "parlamentben" jobbra-balra jár a nyelve : ezt sem én kaptam. (gondolja őfelsége, a cigus fecalicus)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@torgyan: Hát szerintem nem tört volna le a keze Orbánnak ha alá firkant egy gratula levelet. Így szerintem csak a magát járatja le, de ez engem marhára nem érdekel. Nem véletlen, hogy még véletlen sem hívják meg a Fehér Házba. (nem is fogják szerintem) Az MSZP meg hülye lenne ezt a gesztust kihagyni, egyébként is Obama felajánlotta stábját az MSZP-nek a következő választásokra segítségként ha jól emlékszem.
DogAdventures
A legtöbben meg vagyunk győződve arról, hogy hegyeket tudnánk megmozgatni, ha valaki eltakarítaná az útból a dombokat.
entero
@adrenalink: Milyen hátralévő kis időről beszélsz?
adrenalink
@entero: A rendőr elsétál az állatkereskedés előtt, és a kirakatból kiszól egy papagáj:
- Hé, rendőr!
- Na?
- Qrva anyád!
- Kuss legyen, féreg! Hogy van pofád a rendőrrel így beszélni? - rivall rá.
Az eset egy hétig mindennap megtörténik, és egy idő után a rendőr elveszti a türelmét.
- Te papagáj! Ha holnap is így beszélsz velem, az állatkereskedést bezáratom, téged pedig a kutyáknak doblak.
A papagáj megrémül, de azért is megszólítja a rendőrt másnap:
- Hé, rendőr!
- Na?
- Tudod.
nahát
@Mobil123: ennyire együgyű nem lehetsz. Ha nem olvasod a médiában hogy gratulált akkor nem is történt ilyen? Gondolkozz már! A diplomáciában vannak kötelező körök amit mindenki betart. Így minden kormány gratulált Obamának csak ebben semmi szenzáció, médiahír nincs!
Az már viszont felettébb furcsa ,hogy a mssp gratulált és ez hírértékű!
Mobil123
@nahát: Együgyűzd le otthon a családod öreg. Egyszer nem reagáltam az általad írt kommentekre, és nem nem neveztelek sem ostobának, sem parasztnak, sem bukónak és távol áll tőlem, hogy kioktassalak , mint ahogy te teszed itt egy pár hozzá szólóval. Ha nem tetszik amit írok nem kötelező elolvasni, véleményt meg végképp nem kérek tőled, kioktatást meg végképp, ezt tartogasd a családodnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.