Békemissziója keretében Orbán Viktor miniszterelnök Moszkvába érkezett – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Mégis igaz a titkos küldetés: Putyinhoz kellett repülnie Orbánnak

A kormányfő Vlagyimir Putyinnal, Oroszország elnökével találkozik

- olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Putyin: Viktor még mindíg jól szopsz.
x.com/bwtms/status/1809165220037677340/photo/1
Magyarország miniszterelnöke, a magyarok szégyene. Egy idegbetegségig zsarolt ruszkibérenc csicska. Mondd meg Putyinnak, hogy azonnal vonuljon vissza, és fizessen a helyreállításokért. Ez a leggyorsabb módja a békének. Ha bármi más történik, Orbán gyenge. A hidegháború utáni európai történelem legnagyobb csalódása, Magyarország, és a magyar nép, hogy ezt a rohadt, bomlott személyiségű bűnözőt 14 éve hagyja hatalomban. Én vagyok a Scatman
Ski-bi dibby dib yo da dub dub
Yo da dub Ski-bi dibby dib yo da dub ...
twitter.com/i/status/1714383262825460143
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
Visszafelé véletlenül eltalálhatná egy patriot rakéta ezt a nagy patriótát...
Eladott Ország
@nemkati: Putyin: Nagyon ideges? Ablak vagy tea. Az igazi szégyen nem az, hogy az egész nyugat ezen nevet. Az igazi szégyen, hogy egész Oroszország ezen nevet. Ezt a felvételt mutatta be az orosz TV Orbánról a magyarokról.
kényszermozgások✅
frusztráció✅
félelem✅
hazudozás✅
skizofrénia✅
pbs.twimg.com/media/F8uzzDiWwAAak-C?format=jpg&name=900x900
Jövőnk a kommunizmus! ( Putyin, Hszi Csin-ping, és Orbán)
x.com/szerelem1133/status/1714520389265596771/photo/1
Tényszeű
Milyen békemisszióval ment oda ? Semmilyennel sem mert nem kérték meg rá , ez csak takarózás a valóság elfedése . Zelenszkij nem kér Orbán tűzszüneti javaslatából ezt minden sajtónak szinte elmondta , tehát nem kerek a dolog , inkább odarendelték orbánt raportra , hogy fognak örülni az uniós tagországok képviselői , nem véletlen tegnapelőtt döntöttek a lengyel szélsőségesek , nem kérnek az orbanista patriotizmusból inkább az olasz Meloni vezette szélsőjobban maradnak, pedig a propaganda nyomta , újabb országból a lengyelből a PSI fog csatlakozni, azért a lengyel PSI nem hazaáruló , mint egyesek ! " Ebbe fogadtam az egyik ismerősömmel egy komolyabb összegbe, hogy a lengyelek az orbán putyinbarátsága miatt semmi szövetséget nem vállalnak orbánnal maradnak az ECR-ben hát nyertem , már ki is fizette !
fergeteg
Júúúúúúúúj Az udvari bolondok most őrjengenek. Verik a seggüket a szaharai vörös porba.
Hova ment a Zorbán?
Eladott Ország
-Putyin: Miért voltál Ukrajnában Viktor? - Megpróbáltam rávenni Zelenszkijt, hogy adja neked fél Ukrajnát a béke kedvéért!
x.com/janos_hary/status/1809170920549794120/photo/1
Szegény Dzsoni és Árnika
Orbán haza- és Európa ÁRULÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ !!!

Állítsátok meg Orbánt !!!

Bertolt Brecht: Állítsátok meg Arturo Uit!

"Az 1920-as évekbeli amerikai stílusban játszódó gengszterdráma fokozatosan egy új diktátor születését bemutató példázattá alakul át. A chicagói kereskedelem irányítását átvevő gengszter, Arturo nemcsak vagyonra és hatalomra tesz szert – lelkeket pusztít, vásárol, korrumpál. Míg a kormánytisztviselők korruptak, a kereskedők kapzsik, a közemberek pedig tehetetlenek.

!!! Hazájában, Németországban a nácizmus akkor már terjedőben volt, de senki nem sejtette, milyen tragikus következményekhez vezet." !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.