Őrizetbe vette a rendőrség hétfőn azt az idős szarvasi férfit, aki a gyanú szerint fenyegetéssel több alkalommal kényszerítette két 12 évesnél kisebb lányát, hogy közösüljenek vele.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
- rohadjon meg az ilyen csökevény!!!
@Kutyafüle: - bizony súlyos..., de sintérsanyi ígérete is! - már sok kéthét' eltelt és sehol semmi!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
- rohadjon meg az ilyen csökevény!!!
@Kutyafüle: - bizony súlyos..., de sintérsanyi ígérete is! - már sok kéthét' eltelt és sehol semmi!!!
Kutyafüle
@anka: Ezt a súlyos társadalmi témát most kivételesen nem a belügyre hárítom rá, hanem az a véleményem, hogy kár volt a régi Gyivi rendszert megszüntetni, és átalakítani családsegítő központokra. Mert a kettő nem ugyanaz.
Na persze az ilyen rohadékoknak börtönben a helyük, ez egyértelmű.
kkalman
@Horizont: @Kutyafüle: A családon belüli erőszak sajnos egy olyan bűncselekmény, ahol a rendőrség is, nem tudni mely okból, tehetetlen. Ha érkezik is bejelentés a rendőrségre, csak széttárják a kezüket, mert nem avatkozhatnak közbe, amíg nem folyik vér. Ez így volt már a szocialista rendszerben is, és így van napjainkban is. Nem tudom ki hozta ezt a szabályt, és kinek érdeke életben tartani, de kívánom neki, hogy ellene kövessenek el valamilyen erőszakos bűncselekményt a családján belül, de úgy, hogy vér az ne folyjon.
A lányokat meg valóban az anyjuknak kellett volna megvédeni, ha valóban az anyjuknak tartja magát, és a gyerekeire nem úgy tekint, mint egy-egy forró éjszakai balesetre.
almosd
Fene a mocskos pofáját,a két lábát levágni hogy a farkát a földön húzza.
Julika
Már hallani sem szeretek ilyenekről!!!És mennyi van, ami napvilágra sem derül???Ocsmányság, utálom a patkányt, de hamarabb adnék enni neki-mint az efféléknek, Embernek nem nevezném, az állat szó sem illik rá- mind-mind kinyírni szépen lassan!!!Nem etetni, meleg helyen tartani...és hallom,panaszkodnak, bent a börtönben "Ízületes lett".ÁÁÁÁÁ-nem lehet jellemezni, nincs rá jelző, szomorú, mivé lesz az emberiség!:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.