Maradhat a túlzott deficit eljárás alatt Magyarország. Az Európai Bizottság friss gazdasági előrejelzése szerint jövőre ugyan 3 százalék alatt lehet az államháztartás hiánya, 2014-re ismét cél fölött, 3 és fél százalék körül alakulhat. A bizottság pénzügyi biztosa szerint nem látszanak hatékony lépések a hiány hosszú távú tartására. Elemzők szerint újabb kiigazító csomagra lenne szükség ahhoz, hogy a kormány elérje célját, vagyis kivegyék az országot a túlzottan magas költségvetési hiány miatt folyó eljárásból.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Nem lehet,hogy a képviselők fizetését kéne megfelezni?! Vagy stadionok építését leállítani,olvsatam,hogy egy NB II meccsen 200-an voltak.
Az embereknek a napi megélhetése nem biztosított, nemhogy meccsre járjanak.
human
@gabrella: Egyet értek. Különben is kinek van ideje meccsre menni? A mezőgazdaságban reggel 7-kor kezdődik a munka és este 6-ig tart és többnyire ilyen a hétvége is. Túlhajszoltak, egyre idegesebbek, türelmetlenebbek vagyunk egymással. Így próbálunk egyről a kettőre jutni. Sajnos nem lehet mindenki jól fizetett "értelmiségi", mert akkor azoknak nem lenne mit enni.
marlin
@gabrella: És mit szólnál ha a "tehetősek" (is) a tehetségük arányában adóznának a Matolcsy nagyobb dicsőségére!!
nahát
beszarás, 2014 miatt aggódtok? Most jóslásba lehet bocsájtkozni 2014-ről, de még a 2013-as évet sem kezdtük meg. Ha annyira tudták volna hogy ez történik EB-nél, akkor Görögország nem jutott volna idáig
kedwes
Én egyet értek.
Újabb Matolcsy-megszorításra lehet szükség!!!
Szorítsa már meg valaki, de rendesen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.