A német tulajdonú Duvenbeck IMMO Logisztikai Kft. egymilliárd forintból több mint duplájára bővíti eddigi raktárkapacitását, és újabb jelentős technológiai, illetve infrastrukturális fejlesztést is végrehajt Kecskeméten – jelentette be a cég megbízott ügyvezetője csütörtökön sajtótájékoztatón Kecskeméten. Kórusz Attila elmondta: az újabb munkahelyeket is teremtő fejlesztések második üteme mintegy 8 hektáros területen kezdődött el, és az első lépcsőhöz hasonlóan célja elsősorban a szomszédos Mercedes-gyár logisztikai igényeinek kiszolgálása.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"A kecskeméti leányvállalat másfél évvel ezelőtt elkezdett kiépítése óta 200 ember számára teremtettek munkahelyet, és a társaság dinamikus fejlődésének köszönhetően a következő időszakban a dolgozói létszám hasonló nagyságú bővülése várható."
sóher
Mennyi 30-dolgozót vesznek fel? ez aztán a nagy beruházás! 2.5 év alatt párszáz új munkahely 300-ezer meg megszünt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.