Gyakorlatiasan közelítették meg a fideszes képviselők és önkormányzati vezetők az iskolák állami kézbe vételét. Módosítóikból kirajzolódik, hogy milyen hétköznapi kérdésekre nem gondolt az oktatási kormányzat: kié legyen a menza, ki fizeti az iskolabuszt, hol legyen a tankerület irodája, vagy épp mikor viheti át az állami fenntartó a bútorokat egy másik iskolába.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
nekünk kiküldtek egy előzetes tájékoztatót! értelmetlen betűhalmaz az egész!
sza
körülbelül 500 - ft - ból kell kihozni egy gyerek háromszori étkezését, úgy hogy abban gyümölcs és hús is legyen! Ja és mindennap tejtermék. de egyre több gyerek van aki gyermekvédelmi támogatásra jogosult. Nekik elvileg az állam illetve az önkormányzat fizeti. Elvileg, mert a gyakorlatban sokszor meg se kapjuk a pénzt az önkormányzattól . De így van a tankönyvtámogatás is. Az önkormányzat megkapja az iskola meg nem! Másra költik a gyerekek pénzét!
Zolee75
lassan mindent államosítanak!Mindenre ráteszik a kezüket.A levegőt is államosították már???
ProPeller Mariann
Önfenntartóvá teszik az intézményeket, pár ötlet:
Van ugye az az irányelv, hogy mindenki termeljen a kertjében (az ócsai "lakópark" mellett is voltak ilyen bemondások), így naponta minden gyerek vihet egy-két krumplit a suliba befizetés helyett, ott megfőzik nekik ebédre.
Vagy pályázatok helyett a nyereményjátékokat preferálják, pl. ezt: fon.gs/logofogo - úgyis sok tejterméket használnak, miért ne hasznosítsák a csomagolást?
Esetleg egy évi menzadíj helyett elfogadnak egy fél disznót, kecskét, vagy egyéb természetbeni felajánlást.. esetleg fát és bográcsot..
Vezekelek
Az unokám jól járt velem, mert azt a moslékot amit a menzán rá akartak sózni nem ette meg.
Így legalább valakinek szüksége van még rám!
sport50
majd szépen felosztják.amiből pénzt lehet csinálni az marad nekik,amit meg fizetni kell marad az önkormányzatoknál!!![még pokorni is elsietettnek látja az egészet!!!]szépen fidesz-kdnp módra!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.