A magyar kormány prominensei a múlt hét folyamán magabiztosan átlépték az egyébként is megcsonkított és már csak technikai értelemben létező „demokratikus” kereteket, nyilvánvalóvá téve: saját érdekeikért hajlandóak szerintük is részben alkotmányellenes törvényeket...

Feltöltő: Szabotázs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szabotázs
A Fidesz politikusai túl messzire mentek el. Nem lehet állampolgárokat a véleményükért üldözni, nem írhatnak egy olyan választási törvényt, amely szinte hangosan ordítja: választási csalás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Új világrend? Biztos ő is tagja a Skull and Bones-nak... most mondanám, hogy ilyen hülyék oda nem kellenek, de végül is az ifjabb Bush is helyet kapott köztük.
sóher
Ha egy éjszaka a Papcsák 269 törvény javaslatot ad be ? mi ez ? akkor vaj van sok a fejük felett ha ennyire félnek a búkástól!
Pilóta
@sóher: 11:35
Ez tényleg sokk lenne törvényjavaslatból:-)
Azonban egyetlen törvény módosító javaslatairól volt szó!
Feraj49
Ha mégis az igyekezet ellenére le lennének váltva akkor kéretik visszacsinálni az egészet,különben mennek kordont bontani !
Szabotázs
@Dr plágium: Ehhez a történethez kapcsolódóan a bejegyzésben a dominós kép :) orulunkvincent.blog.hu/2012/11/12/komcsi_domino

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.