A politikus hétfőn az MTI-nek kijelentette: mindenki számára szabad a vélemény, s elfogadja, hogy közszereplőként többet kell elviselnie. Azt azonban nem fogadja el - tette hozzá -, hogy bárki "nagy nyilvánosság előtt gyalázkodjon, hazugságokat állítson, nyomdafestéket nem tűrő kijelentéseket tegyen, gyalázza a családomat". Ezt a kialakult bírói gyakorlat sem engedi - mutatott rá. Papcsák Ferenc arról is beszámolt, hogy a konkrét ügyben a bíróság elindította az eljárást. Hangsúlyozta: nem fogja engedni, hogy igaztalanul bántsák. "Lenáciztak, amit külön sérelmezni kell" - jelentette ki a polgármester.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Te szerencsétlen agynélküli fütyeszes állatka !! nem gondolod hogy úgy is kellene viselkedni egy polgármesternek hogy ne lehessen támadni???A hülye vizsgálódásoddal csak olajat öntöttél a tűzre!!! Viseld el amit kiprovokáltál a zemberekből!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@Mobil123: Nem gondolom,mert tudom hogy most is sok a mocsodék.!!
Mobil123
@KöBüKi: Sajnos ez így van. És egyre több ilyen ember van, " ha nekem szar, legyen a szomszédnak is szar". Számomra nagyon undorító!!!
bakegya
Ha megjelenik a képernyőn a pongyola rubintos nejével azonnal kinyomjuk.Szélhámos!
bakegya
Kérem,a bejegyzésem törölni,figyelmetlen voltam!Kösz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.