A társaság 800 milliárdos belső eladósodottsága már nemzetgazdasági méretű probléma – jelentette ki György István. A BKV adósságproblémáját csak az államháztartási szektoron kívül lehet megoldani, mert a kormány elkötelezett az államháztartási hiány tartása mellett - tette hozzá a városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes a Fővárosi Közgyűlés gazdasági bizottságának keddi ülésén. A bizottság azután foglalkozott a témával, hogy Tarlós István főpolgármester kérte Hutiray Gyulát, a bizottság elnökét, a testület foglaljon állást a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) legutóbbi busztendere és a BKK feladatellátási szerződése ügyében. A gazdasági bizottság szerint a BKK közlekedésszervezői szerződését nem kell azonnal módosítani, a midibusztender lefolytatása pedig indokolt.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
@gabrella: Ez igy nem egészen igaz , Pécsett is igen komoly problémák vannak , a most már "TÜKE" névre hallgató társaságnál .
Fater59
@gabrella: ww.bama.hu/baranya/kozelet/megkerdojelezi-a-mecsekbuszos-aktak-hitelesseget-pecs-457710
CzudarMiska
@Vezekelek: @Horizont: @Vezekelek: Nem is tudtam,hogy az a Gönc lány miféle származású,de ez lényegtelen. Jól beletanult a külügyérségbe,most az EP-képviselőségbe is (10-13 000euro/hó). Igen tehetséges utód ez is. Így gondolja Czudar Miska
CzudarMiska
Nem ballibsizek,mert sok elvtársból lett úr sérelmezi,bár ez a kategória változatlanul tovább él. Tessen mondani,libatolvajt még lehet mondani? Amúgy tagadnunk nem lehet: a BKV-ból minden lehetséges pénzt kiloptak. Fővárosunk vezetői nem a Nemzeti Oldal képviselői voltak. A MÁV helyzete hasonló. Lehet ezek után ballibsizni vagy fasiztázni,kinek hogy,ám a tény az tény:a gazember,az gazember. Így gondolja ezt Czudar M.
bosszants
@CzudarMiska: Én pedig azt gondolom rólad, hogy egy buta, tanulatlan ember vagy :(
Dr.luigilongo60
@Pálinkafőző Rézüst: Jó ez a cikk, felettébb érdekes összefüggésekre világít rá a fütyeszes maffiát illetően.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.