Csütörtökön jelentek meg az első hírek arról, hogy év végén távozik Magyarországról a Bricotore barkácslánc. Az ügyvezető igazgató ma azt is elárulta, mi áll a gyors üzletbezárások hátterében....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
@nmaria: Megnézted, kinek címeztem a hsz-emet, és melyik hsz-re? Akinek címeztem, entero, megint csak hátrafelé kezdett mutogatni, ami, valljuk be két és fél év után, nem igazán dicső dolog. De ha már hátrafelé "kell" mutogatni, akkor az is hozzátartozik, hogy maszopék ennyi embert nem aláztak meg, semmiztek ki nyolc év alatt, mint a fityiszék az elmúlt két és fél évben, és itt most nem a devizahitelesekre gondolok elsősorban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose
@kkalman:Teljesen igazad van( mindig 8év )a tetves törpe 23-éve harcol a hatalomért-2.5 év alatt szétlopták az országot:gripen ügy,gyilkos kiadása ,bebetonozott manna átláthatatlanul,földeket maguknak,Simicska cégei.ill sajátalapitványnak utalása:tipikus Ceausesku ! bűzlik az egész fidesz milliókat támad mindenkit csak rokkanjon bele a harcban ,és mehet kezelésre!
gombszem
@outsider: Kívánom hogy legyél rokkant!!!
outsider
@gombszem: Köszönöm jó kívánságod, szép napot neked is. (ja, orvosi igazolással félig az vagyok:)
outsider
@kkalman: Sajnos több ismerősöm vásárolta az álrokkantságot, rengetegen vannak:(
kkalman
@outsider: ...és ők most is meg fogják, meg tudják vásárolni a rokkantságot.
gabrella
Aki meg valóban rokkant elutasítják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.