Az adóváltozással azok járnak a legjobban jövőre, akik bruttó 660 ezret keresnek, és legfeljebb 3 gyermek után kapnak családi kedvezményt. Havi 202 ezer forint alatt viszont nem nő a nettó, hacsak a munkáltató nem emel. Hétfőn elfogadta a parlament az adótörvényeket: jövőre tényleg eltörlik a szuperbruttót, így mindenki 16 százalékos szja-t fog fizetni (ha a családi adókedvezményt nem vesszük figyelembe). Mivel az idén már csak havi bruttó 202 ezer forint felett volt szuperbruttó (vagyis 1,27-el fel kellett szorozni az szja-alapot, és ez után fizetni az adót), így azok járnak jól jövőre, akik ennél többet keresnek.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Rokkantaktól mennyit akar még elvenni? Nem hozta a várt összeget a rokkantak felülvizsgálata után a kormánynak,mivel tényleg rokkantak a rokkantak.Százból ha egy nem rokkant, azért nem kellett volna így megalázni csalónak titulálni a beteg embereket.
A beteg ember is ember! Az 57 év felettieket végleges nyugdíjba kellett volna helyezni ahol legalább emelkednének a nyugdíjak ami már 10 éve 27 ezer. Itt nincs infláció vásárlóérték ennyi és punktum.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
Nahát szóval megint a gazdagok járnak jól..milyen furcsa véletlen.
És mindezt azok szavazták meg akik havi 1000 000 felett keresnek...
oak79
Ezek a patkányok tényleg ki akarják irtani a melóst. Hogy érthet ezzel egyet bárki is? Hogy gondolhatja ember hogy ez valóban arányos és igazságos? Az emberek fele éhen hal a fizetéséből, ami még azt sem éri el amennyit azok az emberek kapnak pluszban, puszira a kúrmánytól akiket eddig is felvetett a pénz. Gratulálok! Mikor indul már el ez a nép kapával kaszával, hogy elzavarja ezeket a gerinctelen bohócokat? Hol vannak most azok a kretének (elnézést forradalmárok) akik 2006-ban a semmire verték szét a várost?
entero
@sport50: Több dolog is van ami nem tetszik nekem sem már. A "Nem lesz titok Orbán előtt" cikknél ezt ki is fejtettem.
rbela
Már most intézkednek, választási törvényekkel, és újabb és újabb módositásokkal, minden vezető pozicióba saját embereik vannak, hogy a következő választásokat is megnyerjék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.