A Bors arról ír, hogy Tihamér szerint apjának köszönhetően a Király fia kapja a legtöbb szavazatot, de kellemetlen lenne, ha ő nyerne. Az elmúlt adásban a zsűriben ülők egyöntetűen kijelentették, teljesítménye nem méltó az X-Faktor színvonalához. A mentorok mégsem tudnak mit kezdeni a helyzettel, hiszen a nézőknek tetszik és szavaznak rá. "Úgy tudom, hogy toronymagasan a gyerek kapja a legtöbb szavazatot, a többiek meg sem közelítik. Nem tudják legyűrni, akármilyen gyenge is Krisztián. Az lenne a korrekt, ha Antal Timi végezne az élen - mondta el véleményét a Borsnak Tihamér.

Forrás: kiskegyed.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Z.Tihamérral teljes mértékben egyetértek, nagyon "kellemetlen" lenne úgy a családnak, mint az RTL-nek, ha Krisztián nyerné meg a versenyt, mert ez nem színvonal amit produkál, de ennyi elvakult Jimmy rajongótól még ez is kitelik!
Én még Antal Timi mellé Oláh Gergőt tudnám elképzelni a döntőbe, fantasztikusan jó a hangja és színes egyéniség!
Dr plágium
árpyn csodálkozom, hiszen krisztián klasszisokkal jobb mint ő...
Egyébként, a 200 %-al ennyire telik a szerencsétlennek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.