Az Európai Bizottság úgynevezett indoklással ellátott véleményt küldött Magyarországnak a telekommunikációs és a kiskereskedelmi szektorra kivetett különadók, valamint a kafetéria-utalványok piacának korlátozása miatt, ezzel második szakaszukba léptek a Magyarország ellen ezekben az ügyekben indított kötelezettségszegési eljárások, tudatta szerdán az Európai Bizottság.

Az adók ügyében a bizottság két hónapot, a kafetéria-szolgáltatások területén pedig négy hetet ad Magyarországnak, hogy változtasson a szabályozáson. A határidők lejártával a kötelezettségszegési eljárások a következő, harmadik szakaszba léphetnek azzal, hogy a szerződések betartásán őrködni hivatott bizottság az Európai Bírósághoz fordulhat.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az iMF-nél az EU-ban az EB-ben már külön magyar irodát kell fenntartani
mert se szeri se száma a kötelezettségszegési eljárásoknak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Csak "kiosztottak néhány kokit, meg sallert", hogy fanok, fannék éa egyéb faékek örömködhessenek a Fidesz dicsőségére, és a magyar emberek kárárra!!
viitriol2
hát mégsem az árgyélus királyfi áll nyerésre az Eu. ellen inditott szabadságharcában?
overdose
Majd mikor búknak akkor hogy fog gunyosan röhögni?szaladhat Bécsig kezelésre !
töky
Ő azt kurvára leszarja, ha az országot agyonbüntetik, vagy a juttatásokat megvonják tőlünk. Legfeljebb röhög egy jót a képünkbe és újból rázendít a szabadságharcos f@szságaira. Örüljünk annak 2/3-nyian , hogy milyen keménypöcsű és humoros vezetőnk van.
turul72
A mocskos EU már megint megtámadta országunkat, ezért újabb "kiigazításokat" kell majd eszközölni, hogy a bevételkiesést valahogyan kompenzálni tudjuk. Szerintem ez lesz a válasza Matelcsinek és Viktornak.
bakegya
Azzal jön haza,hogy a szabadságharcot megnyertük,mert nem tudnak velünk mit kezdeni olyan sikeresek vagyunk.
Lehet az utolsó kétkrajcárokat keresgetni a lakosság,a családok,éhező nyugdíjasok stb. zsebében! Szemetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.