Izraelben (és nyilván a Facebookon) folytatja életét a kaszinótojásos, pirosfestékes, ex-gyurcsányista ügyvéd.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
"Ezzel azonban elég sokan vagyunk így, akik szintén nem szeretnénk egy ilyen országban élni, viszont vagy nem akarunk, vagy nem tudunk kivándorolni, nem akarjuk menekülőre fogni, mert még mindig nincs késő, úgyhogy nem megyünk Londonba nővérnek, Berlinbe pizzafutárnak, Izraelbe tartalékosnak, együtt kell élnünk és együtt is fogunk élni az ország resztlijével, el kell viselnünk a napi, fokozhatatlan szellemi mélyrepüléseket, pofánkba hazudozást, a napi állami cinizmust és szilárd bázisát, a többség közönyét, napi és heti és folyamatos túlélési technikákat kell kiötölnünk magunk és gyermekeink számára, meg kell tanulnunk nem alkalmazkodva önmegvalósítani, szellemi és morális határmezsgyéket átlépni, kényszeresen ébren maradni, paranoiát és kishitűséget leküzdeni, át kell állnunk konfliktuskerülőről konfrontatív üzemmódra. Aztán majd meg kell tanulnunk egy teljesen új országot csinálni."

Így igaz !!! De én ilyenkor a Dániel Péterekre, a kertészákosokra,a tasszosokra,a jog(talanág)védőkre, a nácizókra,a zsidózókra, a rasszistázokra, a "megélhetési"bűnözőkre
gondolok !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.