Szijjártó Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában hallott először Matolcsy György „piros pöttyös” kijelentéséről. A Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára arról is beszélt, hogy a magyar gazdaság versenyképes.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Hát azért ekkora barmot még nem láttam. Azért tart itt ez az ember, ezzel a csőlátással, ahol tart. Orrba-szájba ezt a mondását ismétli a televízió, s még az is látszik, ahogy Lázár röhög. Nem akarok nagyon durvulni, s azt leírni, ami eszembe jutott, ezért inkább abbahagyom. A gondolataim meg szabadon szárnyalhatnak. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@kkalman: Nyugodt lehetsz, ha bármi történik is a közel jövőben sokkal kritikusabb leszek. Főleg mert személyesen is beszéltem már nem egyszer Viktorral amikor a városunkban járt, és akkor még nem ilyen volt. Mondjuk Matolcsy sem volt még akkor vele, valamivel sakkban tarthatja Orbánt, csak nem tudom mivel. Nem tudom elképzelni még most sem hogy Orbán ennyire megváltozott volna. Végül még elérem hogy jön majd a TEK...:-))))
sza
@entero: Sört azt már nem iszom! Életveszélyes! De a pezsgő meg van! :-)
KöBüKi
@entero: @kkalman: megirta neked a francót.!!Bár szerintem az elvhűség akkor ér valamit,ha vannak tényleges elvek.!!!Orbán nem változott meg,sem a holdudvara,csak jó két éve elővette az igazi arcát.!!!Hogy kezdel megvilágosodni az jó dolog,előbb jobb lett volna,akkor nem vivod ki nálam az "udvaros" titulust.!!!
Sokszor írtunk neked is "felvilágositó" dolgokat,de nem fogadtad el.!Most elfogadhatod- nyugati mintára számolatlanul-:Nekem és nekünk,a népnek valójában mindegy hogy kik kormányoznak,a lényeg hogy a hazánkért,a népünkért kormányozzanak.!!!
És teljesen mindegy hogy Te vagy Én jól élünk,ha a nagy többség szegénységben tengődik.!Még a falat sem esik jól ha...a nyomor szegélyezi létünket.!
A saját falumba nem járok vásárolni!
vukkocska
Ismét elolvasva a cikk címét azért valamire rájöttem. Inkább jobb hülyének tettetni magát Szijjártónak, mint elismerni, hogy a kuszaszemű egy nagy marha. Ha már nem nézte egyenes adásban, miért nem kérdezte meg frakcióvezetőjét, aki végig röhögte Matolcsy előadását.
overdose
Biztosan Azerben tárgyaltál a valamit valakiről?
KöBüKi
Vajon a szófosó farpofája pöttyös,vagy csikos.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.