Magyarország problémájának megoldása lesz a legnehezebb a ma kezdődő kétnapos uniós csúcsértekezleten, magyar diplomaták vitatják az EU Magyarországra vonatkozó GDP-becsléseit is, így a közös kiindulási alap sincs meg. Magyarország helyzete különleges problémát jelent az Európai Unió mai és holnapi csúcsértekezletén, a 2014-2020-as költségvetés nagyságára és felosztására vonatkozó javaslat szerint - amelyet Herman Van Rompuy, az Európai Unió elnöke jegyez. Budapest olyan veszteséget szenvedne el, amely magyar diplomaták szerint "óriási politikai probléma" a kormánynak - írja az EurActiv uniós portál. Utóbbiak azt is elmondták, hogy az ügy lényege az Európai Bizottság (EB) GDP-növekedési előrejelzése Magyarországra vonatkozóan, mivel ez "indokolatlanul" alacsony bővüléssel számol.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Néha olyan érzésem van mintha kiakarná pateroltatni Magyarországot a kormányunk az EU-ból. Na akkor Nekünk annyi.
kerék
@Mobil123: Pontosan ezt akarja..ígérget nekik egyfolytában, aztán nem teljesíti (bár velünk is ezt csinálja)

Mit gondolsz miért nyalizik keletre?
A Tündik bündije
@Mobil123: Gyakorlatilag még az EU tagság tartja vissza attól, hogy a fejére tegye a koronát. Akkor lesz nekünk tényleg annyi...
nemkati
@kerék: Van olyan, hogy Ázsiai Únió? Mert akkor nosza, ott a helyünk! Legalábbis félig.
kerék
@nemkati: Háát...valahol rebesgették, hogy valami hasonlót akar(t) létrehozni Putyin...és, hogy kis hazánkat is szeretettel látták volna benne.

Semmi más értelme nincs ennek a nagy keletre nyomulásnak, mint az, hogy ha az eu megunja orbánt és kibasznak akkor legyen kihez menni kuncsorogni.
Mobil123
@kerék: @A Tündik bündije: Csak tudjátok, amikor erre gondolok akkor eszembe jut, hogy és hogy lesz tovább. Körbe leszünk kerítve szögesdróttal?? Mert gondolom akkor schengeni öveztetnek is annyi. Akkor aztán marad mindenki itt a hátsóján, mert aztán nem lesz jövés menés személyigazolvánnyal. Annak idején Orbán és társai visítoztak a legjobban, hogy "ruszkik takarodjatok haza", persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy volt jogos, de most meg arra akarnak nyitni??!! A helyükben még az országaik határszélére sem engedném Orbánékat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.