Az MSZP XVIII. kerületi frakciója fegyelmi eljárást kezdeményez Lévai István Zoltán fideszes alpolgármester és Teitler Péter jegyző ellen. A szocialista párt frakciója szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében közölte: gyanítják, hogy szándékos félerevezetés történt. A képviselő-testülettel egy cég javára - amelyről a képviselők azt hitték, önkormányzati tulajdonú - 8 millió forintos támogatást szavaztattak meg. A MSZP ugyanakkor azt sejti, valószínűleg nem egyedi esetről van szó.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
De azért a képviselő testület is egy bamba. Ezek szerint csak nyomkodják a gombokat, és azt sem nézik meg, hogy pontosan mire. Mikor rájönnek, hogy nekik nem jut akkor futás a rendőrségre??
kukac50
Az az egészben a felháborító,hogy mindenki egyet ért. Nyomják a gombot senki nem tesz fel kérdéseket,egy képviselőnek nincs magán véleménye az ügyekkel kapcsolatban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.