Több mint húszezer lakást hőszigeteltek az elmúlt tíz évben a megyeszékhelyen, de sokan még csak most tervezik. – Az elmúlt három-négy év pályázati kiírásai nem kedveztek az energiahatékonysági beruházásokat tervező lakásszövetkezeteknek és társasházaknak, mert sem a külső hőszigetelésnél, sem a nyílászárók cseréjénél nem számolhattak támogatással – mondta Nagy Emil, a Lakásszövetkezetek és Társasházak Országos Szövetségének megyei elnöke a tegnapi „Küszöbön a felújítás – azaz miért és hogyan újítsunk fel” című rendezvényen.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: Mobil123
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@csikknorisz: Jó, de itt nem az ablakról van szó, vagy poénnak szántad?:-))
Pilóta
Nem a szigetelőanyag vastagsága számít, hanem az aktuális hőátbocsátási tényező Ennek követelményértéke határolószerkezetek esetében „rétegtervi hőátbocsátási tényező”, amin az adott épülethatároló szerkezet átlagos hőátbocsátási tényezője értendő. Ezek szabványban előírt értékek.
kukac50
Sokkal vastagabb fizetés és nyugdíj, legalább az UNIÓ színt.
Ha már az áraink elérték azt a szintet, a járandóságokat is emeljék arra a szintre.
Akkor jobban telik rá.
human
Nálunk most akarják 8 cm-el szigetelni a 2 szobás panelünket. Szerintetek ez kevés lesz? Mekkora vastagság a költséghatékony?
Mobil123
@human: A páromék jelenleg 10 cm-essel szigetelnek Pécsen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.