Nem lesz képes az MSZP visszaszerezni a Jobbikba távozott szavazóit a mostani erőteljes fellépésével, amelyet Gyöngyösi Márton hétfői beszéde váltott ki – mondták el az MNO-nak politikai elemzők a botrányos ügy kapcsán. Véleményük szerint ha a Jobbik a napirenden tartja a kettős állampolgárság ügyét, maga alatt vágja a fát. 1 Gyöngyösi Márton hétfői kijelentését követően a legfőbb kérdés, hogy vajon milyen politikai szándékok húzódtak meg mögötte, és ki profitálhat belőle. Mint ismert a Jobbik szavazóinak jelentős része, főként a kelet-magyarországi régióban 2006-ban még az MSZP-re szavazott, így a szocialisták számára az ő visszaszerzésük elsőrendű fontosságú a választási győzelemhez.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Politikai hasznot nyilván a Jobbik próbál ebből az ügyből húzni, Gyöngyösi vélhetően ezért is mondta az ominózus kijelentést – erről Kiszelly Zoltán beszélt az MNO-nak. A Jobbik képviselője abból az aspektusból indult ki, hogy az izraeli–palesztin konfliktusban az utóbbiak pártját fogja. Míg Ungvári Tamásék egyértelműen az izraeli oldalra helyezkedtek és az ő szempontjaikat jelenítették meg, addig Gyöngyösi a palesztin álláspontot akarta megjeleníteni, fejtette ki a politikai szakértő."
Csizmás Kond
Akik hasznot akarnak húzni az egészből azok a sárgacsillagosok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.