Kisebb létszámmal működhet a Budapesti Rendőr-főkapitányság, amelynek átszervezése tovább csúszik – tudta meg a hvg.hu. A mintegy 750 státusz megszüntetése azzal járhat, hogy a kerületi kapitányságokra is a korábbi tervekhez képest kevesebb ember juthat. Az Országos Rendőr-főkapitányság nem kívánt erre reagálni, mondván a BRFK szervezeti átalakításáról már adtak tájékoztatást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Amikor az autósokat büntetni kell van elég rendőr, ha egy orvos megy haza a munkából gyalog leütik táskáját értékeit elveszik,akkor nincs rendőr, nincs nyomozó az elkövető személy megtalálására. Nálunk ez a közbiztonság.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@kkalman: Jobbulást kívánok neked és természetesen boldog, békés karácsonyt!
kkalman
@Horizont: @Dr.luigilongo60: Köszönöm, és viszont kívánom, olyan legyen a karácsonyi ünnep számotokra, amilyen békésnek, és boldognak szeretnétek.
entero
@kkalman: Jobbulást neked, és boldog, békés karácsonyt. Azt nem mondom hogy szebb jövőt...:-))
kkalman
@entero: Köszönöm, és Neked is legyen olyan boldog és békés a karácsonyod, amilyennek szeretnéd!
entero
@kkalman: Köszönöm. Főleg a gyerekeknek lesz ez igazi élmény, elsősorban a 4 éves ikreknek, mert most tudják majd először igazán értékelni magát a karácsonyfát, a feldíszítését, az ajándékok kibontását, a csillagszórót, de hiszen értük élünk és dolgozunk elsősorban. Amikor ők mosolyognak ránk, abban a pillanatban rossz ember sincs a földön, és a politikai is megszűnik létezni.
kkalman
@entero: Én a gyereknevelésen már túl vagyok. Mindkét gyerekem nagykorú, meg a nevelt gyerekeim is azok. A fiatalabb nevelt ugyan még tanul, de mint írtam, már ő is nagykorú, túl van a karácsony varázsán. Most már az unokámon van a csodálkozás sora, 3 éves, de az első csodálkozásba belefeledkezés joga a szüleié, és nem az enyém.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.