Óvodákat, bölcsődét újíttatott fel Zugló, de az önkormányzat úgy adott megbízást a fővállalkozónak, hogy a munkák költségeit is a cégnek kellett meghiteleznie. A fővállalkozó bevont egy hitelintézetet, majd ez a társaság is egy takarékszövetkezetet, a tényleges hitelezőt. A bonyolult konstrukció csak egy darabig működött, a sor végén álló alvállalkozóknak egyelőre 112 millió forintja bánja, hogy elvállalták a felújításokat. Mindenki a másikra mutogat, miközben cégek mehetnek tönkre hamarosan.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Minek hisznek a fideszeseknek mindenszavuk hazugság!
human
Ez most a kormánytatktika. Elvégeztetjük a munkát és nem fizetünk. Mifelénk mindennapi dolog, hogy sorba jönnek a vállalkozók, mi meg széttárjuk a karunkat, hogy mi továbbítottuk a számlát, de a nagy gazdasági központ "elfelejtette" kifizetni. Az eredmény bedőlt vállalkozás, elbocsátott munkaerő lesz. Ja, és többet nem jön ide dolgozni a helybéli vállalkozó.
kedwes
Ez is, egyértelműen a kommentezők hibája!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.